Informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere

Vi befinner oss i ekstraordinære tider som krever at vi som samfunn må finne nye måter å jobbe, tenke og agere på. Selv om gatene og byene nå er litt mer folketomme enn tidligere så betyr likevel ikke det at landet og økonomien står stille.

I Cushman & Wakefield Realkapital har vi gjort noen grep for å sikre at våre kunder og samarbeidspartnere fortsatt opplever å få den rådgivningen de forventer fra oss på en god og fleksibel måte.

Dette gjør vi :

  • Ansatte, kunder, samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig er vår første prioritet – derfor har vi stengt kontoret vårt
  • Alle ansatte jobber for fullt fra hjemmekontor, og er tilgjengelige på telefon, mail og via Skype eller Teams. Alle er satt opp med nødvendig utstyr for å sikre en så normal drift som mulig. Vår servicepartner på IT er Intility som gjør en utmerket jobb i disse krevende tider
  • Vi håndterer pågående og nye oppgaver effektivt – selvfølgelig i tett dialog og i samråd med våre kunder
  • Vi følger fortløpende med på hvilke konsekvenser koronaviruset kan få og får på økonomi og næringsliv. Følg med på LinkedIn for oppdateringer.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Det er vår jobb å gi råd og gjennomføre oppdrag. Særlig i disse tider er det viktig å snakke sammen. Kontaktinformasjon til den enkelte medarbeider finner du på vår oversikt over ansatte.

Sist men ikke minst, vis litt ekstra omtanke disse dagene og tar vare på hverandre.


Det finnes ingen artikler