Informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere

Vi befinner oss i ekstraordinære tider som krever at vi som samfunn må finne nye måter å jobbe, tenke og agere på. Selv om gatene og byene nå er litt mer folketomme enn tidligere så betyr likevel ikke det at landet og økonomien står stille.

I Cushman & Wakefield Realkapital har vi gjort noen grep for å sikre at våre kunder og samarbeidspartnere fortsatt opplever å få den rådgivningen de forventer fra oss på en god og fleksibel måte.

Dette gjør vi :

  • Ansatte, kunder, samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig er vår første prioritet – derfor har vi stengt kontoret vårt
  • Alle ansatte jobber for fullt fra hjemmekontor, og er tilgjengelige på telefon, mail og via Skype eller Teams. Alle er satt opp med nødvendig utstyr for å sikre en så normal drift som mulig. Vår servicepartner på IT er Intility som gjør en utmerket jobb i disse krevende tider
  • Vi håndterer pågående og nye oppgaver effektivt – selvfølgelig i tett dialog og i samråd med våre kunder
  • Vi følger fortløpende med på hvilke konsekvenser koronaviruset kan få og får på økonomi og næringsliv. Følg med på LinkedIn for oppdateringer.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Det er vår jobb å gi råd og gjennomføre oppdrag. Særlig i disse tider er det viktig å snakke sammen. Kontaktinformasjon til den enkelte medarbeider finner du på vår oversikt over ansatte.

Sist men ikke minst, vis litt ekstra omtanke disse dagene og tar vare på hverandre.