En del av verdens beste nettverk

Årets priser fra Euromoney er klare og Cushman & Wakefield er igjen blitt kåret til årets beste rådgiver for næringseiendom.

Vi er stolte over å være en del av nettverket i Cushman & Wakefield som igjen er blitt kåret til verdens beste rådgiver innen næringseiendom for tredje året på rad.

– Kåringen er en tillitserklæring for oss og resten av Cushman & Wakefield globalt. Først og fremst er dette en pris til våre erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som kontinuerlig jobber for å levere best mulig service og verdi til sine kunder, sier Anders Solaas, administrerende direktør i Cushman & Wakefield Realkapital.

Eiendomsprisene fra Euromoney blir stemt frem av ledende selskaper innen eiendomsfaget fra hele verden. Både rådgivere, utviklere, investeringsforvaltere, banker og sluttbrukere ble invitert til å stemme på de selskapene de mente var best på eiendom og eiendomstjenester i deres marked de siste 12 månedene. De fullstendige resultatene er publisert på www.euromoney.com

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.