Schjødt flytter til eget hus med Cushman and Wakefield Realkapital som leietakerrådgiver

Tillit er nøkkelordet i rollen som leietakerrådgiver. Tillitt fra våre kunder til å finne, fremforhandle og utforme lokaler som strategisk støtter opp om bedriftens mål.

Når Schjødt etablerer seg på ny adresse, er advokatfirmaet også godt rustet for videre vekst. Nettopp muligheten for ekspansjon og etablere «Schjødt-huset» med en spennende beliggenhet bidro sterkt til beslutningen om å flytte til Tordenskiolds gate 12.

– Vi bistod Advokatfirmaet Schjødt da de tegnet leiekontrakt med Storebrand for 10 år siden. Vi er stolte over å igjen få tilliten da advokatfirmaet nylig tegnet ny leiekontrakt med Entra for Tordenskioldsgate 12, sier Anne Bruun-Olsen, senior partner og leder for Leietakerrådgivning i Cushman & Wakefield Realkapital.

Sentral beliggenhet

Tordenskiolds gate 12 ligger ved Rådhusplassen i Oslo, og bygningen fra 1937 er med sin beliggenhet med på å definere Oslos velkjente sjøfront. Schjødt leier 11 800 kvadratmeter og vil dermed disponere hele byggets kontorareal.  Med sine  åpne fasader i første etasje vil butikker og cafeer bidra til å skape et aktivt bygulv når rehabiliteringen er ferdig. De øvrige sju etasjene består av kontorer.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært rådgivere for Schjødt i denne prosessen, mens Akershus Eiendom har bistått gårdeier Entra.

Les hele saken på NE.no

Ønsker du hjelp med å finne kontorlokaler som støtter opp om din bedrifts strategiske mål? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. 

Les mer om fremtidens kontor i forrige nyhetsbrev kalt What’s next fra Cushman & Wakefield Realkapital

Illustrasjon: Goldbox


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.