Se vårt webinar om Workspace etter Korona

Fikk du ikke med deg vårt webinar, fortvil ikke. Du kan se alle innleggene her. Følg lenken og få med deg: «Workplace i skyggen av Korona»

 

Vår analysesjef Hans Petter Skogstad som presenterer leietakerundersøkelsen. I webinaret gir Despina Katsikakis, fra Cushman & Wakefield sitt London-kontor, et spennende innblikk i hvordan kontorbrukere globalt er påvirket og forholder seg til pandemien. Hun presenterer nye funn om hvordan korona-tiltakene påvirker bedriftskultur, kompetanseoverføring og ikke minst hvordan ansatte opplever å jobbe utenfor arbeidsplassen. Administrerende direktør Anders Solaas, og leder for leietakerrådgivning Anne Bruun-Olsen runder det hele av med en diskusjon om tilstanden i det norske markedet.

Dersom du har spørsmål, eller ønsker at vi presenterer noen av funnene for deg og din bedrift, ta gjerne kontakt med oss.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.