Publicis samles i Pilestredet

Publicis, som består av Kitchen, Starcom og MSL, flytter sine kontorer og samles i Pilestredet 12.  De leier ca. 2 000 m2 på en lang leiekontrakt.

Opsahl Gruppen vil etter at de kjøpte eiendommen i 2019 gjennomføre et totalt rehabiliteringsprosjekt, både utvendig og innvendig. Med fokus på å ivareta byggets sjel med dets opprinnelige kvaliteter og særegenheter, kombinert med moderne løsninger og arkitektur. Dermed vil  det ærverdige bygget fra 1895 fremstå som et fremtidsrettet kontorbygg med tidsriktige og smarte løsninger av høy kvalitet.

Den nye adressen til Publicis er Pilestredet 12, men det er i Apotekergata man finner det flotte inngangspartiet. Bygget har også en fantastisk bakgård som får et glasstak, slik at man etablerer et atrium med masse naturlig lys. Bakgården er eksklusivt areal tilknyttet kontorarealene og vil fremstå som byggets grønne møteplass.

– Våre byråer opererer i en kreativ bransje der historiefortelling møter moderne teknologi. Vi er opptatt av at kontorene skal være en både hyggelig og funksjonell møteplass for både ansatte, kunder og samarbeidspartnere, og tilrettelegge for naturlig samarbeid mellom kompetanseområder som tidligere satt adskilt. I tillegg er lokalene en viktig del av vår identitet, og vi kommer blant annet til å ta med oss kjøkkenbordet fra Kitchen når vi nå flytter sammen. Pilestredet 12 har alle de kvalitetene som skal til for å lykkes med dette, sier Peder Mittet, adm. dir.  i  Publicis Groupe i Norge.

– Det har vært en veldig god prosess, og vi gleder oss over å kunne ønske  Publicis velkommen til et topp moderne kontorbygg med historisk klang. Området er i utvikling og vi er veldig trygge på at dette blir en arbeidsplass hvor folk kommer til å trives og skape verdier, sier Anders Opsahl i Opsahl Eiendom.

Cushman & Wakefield Realkapital har bistått  Publicis som leietakerrådgiver i denne prosessen.

 

Vi bistår mange bedrifter, små og store med rådgivning når nye kontorer skal vurderes, eller ved fornyelse av eksisterende avtaler. Våre leietakerrådgivere er dine spesialister i jakten på nye kontorer.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.