Traff med Tollgaarden

Når Entra har lagt planene for en total rehabilitering av det historiske bygget i Schweigaardsgate 15, møter de samtidig alle kravene Nortura har til nytt hovedkontor. Nortura skal leie 3 900 kvm, på en tiårsavtale og flytter inn sommeren 2023.

Tollgaarden vil fremstå som et moderne og arealeffektivt kontorlokale med alle fasilitetene leietakere ønsker seg. Det vil bli en aktiv første etasje med serverings konsepter som vil gi et attraktivt tilbud til både leietakere og nærområdet rundt med mer liv på plassen foran bygget.

Entra sine planer om å tilrettelegge eiendommen for å imøtekomme fremtidens kontorleietaker, kombinert med Tollgaarden sin sentrale beliggenhet, ble et viktig konkurransefortrinn. I valget mellom 60 prospekter i utgangspunktet, og til slutt to særdeles gode alternativer, skilte Tollgaarden seg ut i særklasse, forteller Norturas eiendomssjef Mads Unneberg.

Administrerende direktør i Entra Sonja Horn, sier i en kommentar til ne.no at de er veldig glade for at Nortura har valgt å inngå denne avtalen med oss, og samtidig tar et aktivt valg om å bidra til å løfte dette historiske bygget inn i fremtiden.

– Det har vært en spennende prosess å jobbe gjennom med mange fasetter som bl.a. omfattende kartlegging av arbeidsplassbehov og oppnåelse av effektiviseringsmål med reduserte årlige kostnader og samtidig spesialtilpassede løsninger i et totalrehabilitert bygg, forteller Cecilie Eidslott, senior rådgiver hos Cushman & Wakefield Realkapital.

Er du på jakt etter kontorlokaler til din bedrift? Les mer om leietakerrådgivning.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.