Vokser og styrker satsing på utleie

Cushman & Wakefield Realkapital (CWR) styrker teamet og satsingen på utleie og ansetter Jan Roll som Senior rådgiver.

Utleievirksomheten til CWR er et forretningsområde i vekst og består av både utleie av kontor-, logistikk- og handelseiendommer. Nå vokser kontoret og etter ansettelsen av Jan Roll, vil utleieavdelingen bestå av 6 medarbeidere.

–  Utleieavdelingen blir en slagkraftig enhet i markedet, og vi er veldig fornøyde med at Jan Roll har takket ja til å bli en viktig del av vårt team.  Jan har lang erfaring fra bransjen, og har jobbet som utleiemegler i mange år, senest hos Newsec. Med Jan får vi en flott kombinasjon av sterk egendrive, bred kunnskap og lang erfaring.  I tillegg er han en person som det er lett å like og som vil passe fint inn i vårt miljø og kultur. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med ham på et par fremleieoppdrag for våre kunder på leietakerrådgivning, og det var en veldig positiv opplevelse, sier Leder for Utleie og Partner i CWR, Tor Svein Brattvåg.

Jan Roll kommer fra stillingen som eiendomssjef i Newsec Basale AS og begynner i sin nye stilling 1. mai. Jan Roll er siviløkonom og har de siste ni årene jobbet i flere ledende posisjoner innen Newsec-systemet, der han blant annet tidligere har ledet utleieavdelingen. Den siste tiden har han jobbet på forvaltningsteamet med ansvar for flere større internasjonale kunder.

– Det er en tid for alt, og jeg ser virkelig frem til å bli en del av Cushman & Wakefield Realkapital. Fra utsiden har jeg sett hvordan de har bygget en sterk organisasjon og en selskapsstruktur som virkelig kan ta for seg i markedet. Satsingen på utleie er veldig spennende, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med menneskene og kundene. Jeg vet det ligger mange spennende oppgaver å ta fatt på, samtidig som jeg også skal bidra til å skape nye muligheter og fortsatt vekst for selskapet, sier Roll.

–  Det er viktig å kjenne topp engasjement i det man jobber med, og med det som skjer i Cushman & Wakefield Realkapital i disse dager, så gleder jeg meg stort å være med på den kommende utviklingen og jobbe videre med det jeg brenner mest for, nemlig utleie, avslutter han.

Det er også en meget godt fornøyd administrerende direktør som ser at brikkene for satsingen på utleie faller på plass.
– Nå har vi en unik sammensatt erfaring som vil være utrolig verdifull for våre kunder. Med Tor Svein sin erfaring fra leiertagerrådgivningssiden, min erfaring fra utvikling- og gårdeiersiden, og fremover med Jan som har bredden fra utleie og forvaltning. Kundene våre får dermed alle perspektiver knyttet til utleieprosesser, sier adm.dir Anders Solaas i CWR.

– Selv om satsingen på utleie er relativt nystartet har vi satt sammen et av de mest erfarne teamene i bransjen, og med den kompetansen hele huset representerer innen sine virksomhetsområder, er vi godt rigget for å blande oss inn som topp tre i markedet, avslutter Solaas.