Ferskt trendmagasin fra Cushman & Wakefield

The Edge, Cushman & Wakefields trendmagasin er ute med nytt nummer. Les om hvorfor 5G er viktig, «kontorbokser» som popper opp og fremtidens dagligvarehandel.

5G viktigere enn noen gang
Når bruken av hjemmekontor når nye høyder, kunne ikke 5G kommet på et bedre tidspunkt. Hvordan vil det påvirke fremtidens kontor? Visste du f.eks at 5G gir muligheten til å etablere lokale sikre nettverk som kan gjøre kabling overflødig i kontorbygg?

 

Kontorbokser popper opp
Vi introduserer en tredje plassløsning – kontorbokser (også ofte kalt pod’er). I Shanghai og Singapore har de dukket opp i gatebildet, på knutepunkter og i lokalmiljøet som et alternativ til å sitte hjemme i trange leiligheter. Her hjemme har vi sett de plassert rundt om i kontorlandskapene. Vi ser nå også og ser at de inngår i stadig flere leiekontrakter som et fleksibelt alternativ og en mulighet til økt arealutnyttelse. Flere fordeler for investorer, utleiere, arbeidsgivere og brukere, gjør at de vil dukke opp stadig flere steder.

 

Fremtidens dagligvarehandel
Takket være digitale endringer vil fremtidens dagligvarebutikk tilby et utall av alternativer til sine kunder. Hvordan kan det se ut?
Et par uttrykk kan være verdt å merke seg: BOPIS= Buy Online Pickup In Store, eller Klikk&Hent som det heter på norsk, og BORIS=Buy Online Return In Store, eller kjøp på nett og returner via lokal butikk slik at man slipper jobben med å sende i retur.

 

Hvordan holde tritt med raskt voksende e-handel
Digitalt salg, også kjent som e-handel, har vokst jevnt de siste årene. Det siste året har e-handelen eksplodert, og veksten i Norge var hele 38 prosent i fjor. Hvordan følger bedriftene og logistikken med? Artikkelen viser blant annet konkrete eksempler på hvordan Levi’s og Nike tar tilbake kontrollen på egen merkevare med de følger det kan få for lokale distributører.

 

En global snakk om bærekraft
Vi satte oss ned med våre eksperter på bærekraft fra hele verden for å diskutere deres tanker om dette viktige emnet. Globale selskaper er i stadig sterkere grad opptatt av bærekraft noe vi også opplever i leierådgiving av globale selskaper. Pandemien har åpnet flere muligheter til å ta opp stadig flere spørsmål knyttet til miljø-, sosial- og bedriftsledelse (ESG).

Les hele magasinet her.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.