Markedsinnsikt mai 2021

Vi er ute med en ny utgave av vårt nyhetsbrev, og oppsummerer eiendomsmarkedet innen kontor, handel, bolig og transaksjonsmarkedet. Her finner du oppdatert markedskart over Oslo.

I mars hadde vi overskriften «Kom mai du skjønne milde» etter oppblomstring av smitte og innføring av strengere smitteverntiltak. Hvordan ble egentlig mai? Mai startet med et dellvis nedstengt Oslo, men avsluttes med åpne butikker og serveringssteder. I tillegg har vi fått de første etterlengtede sommerdagene. Nå må vi bare håpe at vi unngår flere nedstengninger og at gjenåpningen kan fortsette. Foreløpig er trenden positiv og vaksineringen går etter planen. Mai har også gitt gode dager for eiendomsmarkedene. Transaksjonsmarkedet viser god form med høye volum, leietakerne er ute på søk, folket er på vei tilbake til sentrum og boligmarkedet har roet seg.

Vi ser nærmere på tallene og bevegelsene i markedet her.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.