Vi gratulerer LMK Group med nye, flotte lokaler i Tordenskioldsgate 8–10

LMK Group, som står bak flere av Nordens mest populære matkasser, har vært gjennom en spennende vekstfase fra gründerbedrift til børsnotert selskap. Nå tar de med seg blant annet Godt levert, Adams matkasse og sin inspirerende gründerånd fra 900 kvm på Vulkan til 1.300 kvm hos Eiendomsspar ved Rådhuset.

– Vi i Cushman & Wakefield Realkapital er stolte av å ha bistått i prosessen. Vi ønsker LMK Group lykke til i nye lokaler, og gleder oss til å følge deres videre vekst, sier rådgiver Emilio Azar i Cushman & Wakefield Realkapital.

Våre leietakerrådgivere har lang erfaring, og vi bistår både store og små virksomheter, private og offentlige. Med vår erfaring og innsikt kan vi finne de beste løsningene for deg og din bedrift.

Bli bedre kjent med oss her.