– 73 prosent av leietakerne har ikke tatt en beslutning

Vil de ansatte komme tilbake til kontoret eller har hjemmekontor kommet for å bli? Anne Bruun-Olsen og Hans Petter Skogstad ble nylig intervjuet av Finansavisen og presenterte tall fra vår ferske leietakerundersøkelse.

– 73 prosent av leietakerne har ikke tatt en beslutning om sine kontorløsninger ennå og mange har spurt hva de ansatte tenker, men det er forskjell på hva folk svarer nå og hva som er virkeligheten når endringene skjer, sier analysesjef Hans Petter Skogstad til Finansavisen.

—————————————————————-
Les hele artikkelen fra Finansavisen her (plussak)
—————————————————————-

Tallene som blir presentert i artikkelen til Finansavisen kommer fra vår ferske leietakerundersøkelse.

– Det er flere selskaper som ønsker mer areal for å tilby varierte og spennende løsninger for å få de ansatte tilbake til kontoret, sier leder av leietakerrådgiving i Cushman & Wakefield, Anne Bruun Olsen.

—————————————————————-
Les hele leietakerundersøkelsen her
—————————————————————-

Administrasjonssjef i Finn.no, Yvonne Marie Seville, ble også intervjuet sammen med Anne og Hans Petter.

– Vi må ta på alvor de som sier de sliter med åpent landskap, klager på støy og blir slitne. Det tar vi konsekvensen av nå. Vi skal nå teste forskjellige typer oppsett, forteller hun til Finansavisen.

Cushman & Wakefield Realkapital har bistått Finn.no i arbeidet med å finne de rette kontorlokalene.

 

—————————————————————-
Ønsker du å komme i kontakt med våre leietakerrådgivere?
—————————————————————-