Henter ledertalent fra egne rekker

Son André Hval er utnevnt til Head of Retail i Cushman & Wakefield Realkapital.

Hval kommer fra stillingen som seniorrådgiver i samme selskap, hvor han har utmerket seg med sin kompetanse på retail.

– Son har bidratt sterkt til å videreutvikle dette området hos oss, og har gjennomført flere utfordrende og store utleieoppdrag. Han er en veldig engasjert og kompetent medarbeider, og vi gleder oss til å se ham fortsette det gode arbeidet i den nye rollen som Head of Retail.


Les mer om vårt retail-team her


 

I tillegg er det veldig hyggelig å se at vårt arbeid med å utvikle medarbeidere gir resultater, sier Tor Svein Brattvåg, partner og leder for utleie i Cushman & Wakefield Realkapital.

– Jeg setter stor pris på tilliten jeg er blitt vist, og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver internt i selskapet. Gode bygulv og aktive førsteetasjer bidrar til å skape attraktive arbeidsplasser oppover i etasjene, og jeg ser frem til å bistå enda flere gårdeiere i å sikre en god leietakermiks, sier Hval.

Suksess på bakkeplan

Son André Hva har jobbet i selskapet siden juni 2018, og det er hans kompetanse på levende bygulv som gjør at han nå blir leder for retailavdelingen.

– Vi ser at aktive og attraktive førsteetasjer er en viktig suksessfaktor i utviklingen av gode kontorbygg. Samspillet mellom retail og kontorutleie bidrar til å gjøre kontorlokaler mer attraktive, samtidig som økt trafikk av mennesker til kontorene er bra for aktørene på gateplan, sier Brattvåg.

– Son og jeg har alltid samarbeidet tett om dette, og vi vil nå fortsette det arbeidet med uforminsket styrke, legger Brattvåg til.

Denne nyheten har også blitt plukket opp av blant annet Estate og Eiendomswatch.


Det finnes ingen artikler