O’Learys med ny storsatsning i Drammen

Fyller 2000 kvadratmeter i Braathengården med «eatertainment» – et mat- og drikkekonsept med sosiale aktiviteter, sport og god stemning.

O’Learys har i dag 16 restauranter over hele landet. Nå tar den populære eatertainment-restauranten med seg kjøkken, storskjermer, bowlingbane, shuffleboards og et bredt aktivitetstilbud til Drammen sentrum, og etablerer en ny restaurant i Braathengården på Bragernes Torg.

– Tilbudet blir en del av kvartalsutviklingen i området, hvor bygningenes møte med det offentlige rom står høyt på agendaen. Bragernes Torg er Drammens viktigste bygulv, og med O’Learys får drammenserne nok en attraktiv møteplass med et spennende tilbud til hele befolkningen, sier retailsjef Son André Hval i Cushman & Wakefield Realkapital, som har bistått utleier, et eiendomsfond i Clarksons Platou, i utleieprosessen.

Attraktiv beliggenhet

Braathengården huser allerede Drammen kino, Backstube, Lauritz og kontorene til kjente navn som BDO og Fell Marine. Når O’Learys nå flytter inn med sitt serverings- og aktivitetstilbud, er det med et ønske om å kunne tilby enda mer utadrettet virksomhet i området.

– Vi tar tilbake Drammens hyggeligste møteplass og omdøper Braathengården til Bragernes hus. Sammen med O`Learys og de andre aktørene i eiendommen skal vi utvikle en sosial oase, som er levende hele året, sier ansvarlig for utviklingen av eiendommen, Vidar Korneliussen i Clarksons Platou.


Saken har også blitt omtalt av NæringsEiendom


– Aktive førsteetasjer med et godt og variert tilbud til befolkningen er avgjørende for å skape gode bygulv. Vi mener etableringen av O’Learys vil være et positivt tilskudd til Bragernes Torg, og bidra til å gjøre Bragernes hus til en populær møteplass med spennende opplevelser for mennesker i alle aldre, sier Hval.


Les mer om vårt retailteam her


På bildet fv. Cushman & Wakefield Realkapital: Son André Hval, retailsjef  O’Learys: Dan Eriksson, Business Developer Clarkson: Vidar Korneliussen, Eiendomsdirektør og partner.

Foto: Cushman & Wakefield Realkapital


Det finnes ingen artikler