SUMO Restaurants etablerer seg på Karl Johans gate

Etablerer ny flaggskiprestaurant når Hard Rock Café flytter ut.

Det har vært rift om å sikre seg de attraktive hjørnelokalene i Karl Johans gate 45, hvor Hard Rock Café snart flytter ut. Nå har valget falt på populære Sumo, som ytterligere forsterker sin tilstedeværelse i Oslo sentrum.

– Karl Johans gate 45 er et ikonisk bygg og en viktig del av bybildet i Oslo. Eier av bygget har et svært langsiktig fokus, og det var dermed viktig for oss å finne et konsept som kan stå på egne ben i lang tid. Sumo har et unikt restaurantkonsept som vi tror vil treffe bredt. Vi har også latt oss imponere over hvordan organisasjonen har stått stødig gjennom pandemien og tror dermed vi har funnet rett langsiktig partner for eiendommen, sier Nils Christian Fixdal i Anvil Asset Advisors, som representerer gårdeier Euro Real Estate i Norge.


Les mer om Anvil Asset Advisors her


Restauranten i det historiske bygget blir Sumos fjerde i Oslo sentrum. Lokalene er på 1650 kvadratmeter, fordelt på tre etasjer.

– Konseptet vårt har slått særs godt an på Solli Plass, Storo og Bjørvika, samt i de andre store byene i Norge og nå skal vi etablere vår nye flaggskiprestaurant i Karl Johans gate 45. Sumo-restaurantene har bred appell, og med beliggenhet midt på Karl Johan håper vi å nå ut til enda flere av byens befolkning og tilreisende til Oslo. Vi er ydmyke og beærede over å ha fått denne muligheten sier Finn Axel Rasmussen, Etableringsdirektør i Sumo.


Her kan du lese mer om Sumo


Det er vi som har bistått gårdeier Euro Real Estate i utleieprosessen.

– Det har vært givende å jobbe med en gårdeier som føler et ansvar for å få på plass en leietaker som bringer verdi til området. Vi har nok en gang hatt et svært godt samarbeid med eiers asset manager, Anvil, og ser frem til å jobbe med alle parter igjen i fremtiden. Vi gratulerer Sumo med nye lokaler og Euro Real Estate med godt valg av leietaker. sier retailsjef Son André Hval i Cushman & Wakefield Realkapital.

Advokatfirmaet CLP har vært utleiers juridiske rådgiver i prosessen.


Bli bedre kjent med vår retailavdeling


 


Det finnes ingen artikler