Your browser doesnt support canvas!

)

Attraktivt kontorbygg – 5 min gange fra Lillestrøm Stasjon

Nittedalsgata 27, 2000 Lillestrøm

Type lokale: Kontor
Areal: 400 – 3800 m²
Overtakelse: Q1 – 2026

Beskrivelse

Velkommen til Lillestrøm – Fleksible kontorlokaler fra 400 – 3 800 m² i et bygg med et urbant og attraktivt bygulv.

Et nybygg som skal BREEAM -sertifiseres hvor det er fokus på å skape et fremtidsrettet og miljøvennlig kontorbygg.

Midt i Lillestrøm sentrum bygges det et moderne og levende bygg på 7 etasjer, alle med godt dagslys. I toppetasjen av bygget kommer det en flott takterrasse med flott utsikt over Lillestrøm og som vil være en attraktiv oppholds- og møteplass.

Det tilrettelegges for ca. 35 arbeidsplasser per plan i åpent landskap. Det første som møter deg når du ankommer kontoretasjen er en god sosial sone med kjøkken som innbyr til samhandling. Her er også møterom og multirom plassert, noe som skjermer arbeidsplassene godt.

Det blir lune og hyggelige arealer med materialer av god kvalitet som gir et varig og solid utrykk. I 1. etasjen planlegges det en kaffebar og personalrestaurant. Bygget får 2 kontorinnganger hvorav en blir kombinert inngangsparti og kaffebar. Dette vil skape et levende hjørne i Lillestrøms nye kvartal. På hjørnet i andre enden av bygget foreslås en vinbar, som  kan lukkes av til et eget lokale om kvelden med utadrettet servering. Lokalene vender mot en mulig utendørsservering med kveldssol.  I byggets underetasje planlegges det sykkelparkering & garderober med dusj i tillegg til sykkelstasjon hvor man kan vaske sykkelen sin og vedlikeholde den med en egen verktøystasjon.

Beliggenhet

Kontorbygget er en del av utviklingsprosjektet Timbre og vil ligge sentralt i Lillestrøm sentrum kun 5 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. I dette kvartalet utvikles boliger, restauranter, butikker og hyggelige utomhusarealer. Det er meget gode togforbindelser i Lillestrøm. Kun 12 minutters reisetid til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bussholdeplass i Adolph Tidemands gate med gode bussforbindelser ligger rett utenfor bygget.

Kort gangavstand til butikker, torg, restauranter, kulturtilbud og kino. Kort vei til NOVA Spektrum, Kjeller Flyplass, promenaden langs Nitelva samt Nebbursvollen friluftsbad.

Lillestrøm er en av Europas fremste sykkelbyer, og Timbre grenser mot flere viktige forbindelsesårer for sykkel.


Vennligst kontakt meg vedrørende

Attraktivt kontorbygg – 5 min gange fra Lillestrøm Stasjon

Kontakt oss