Your browser doesnt support canvas!

)

Hagegata 24, 0653 Oslo

Flott forretningslokale sentralt på Tøyen Torg

Areal: 375 m²

Etasje: 1

Type lokale: Butikk/Handel

Om eiendommen

Sentralt på Tøyen Torg har vi et flott forretningslokale som ønsker seg en ny driver som kan bidra til å skape liv, service og gode kjøpsopplevelser for de som bor, ferdes og jobber i området i og rundt Tøyen.

Vi kan tilby et hjørnelokale på ca 200 kvm med god eksponering mot torget, eget lager i underetasjen på 174 bta med inngang fra interntrapp, og mange muligheter for å skreddersy lokalet etter dine ønsker og drømmer.

Hvem passer dette for:

Lokalet er helt perfekt for deg som ønsker å drive forretning i et travelt område. Tøyen Torg har i dag flere ulike forretninger og servicekonsepter, men det er rom for flere. Du har med dette lokalet mulighet til å sette ditt preg på både området og forretningen med skreddersydd profilering og innredning.

Lokalet er ikke egnet for servering eller restaurantdrift.

Travelt nærmiljø

På Tøyen er det mange som bor, jobber og går på skole. Kolonialgiganten Oda har blant annet flyttet hovedkontoret sitt til Tøyen. NRK, med alle sine ansatte vil om noen år få sitt hovedkontor på toppen av Tøyenparken. Den potensielle kundemassen er derfor stor, med både unge, voksne og eldre som frekventerer i området hver dag.

Tøyen T-banestasjon ligger i umiddelbar nærhet hvor alle t-banens linjer går. For mange som går til og fra T-banen hver dag vil veien over torget og butikklokale i Hagegata 24 være en naturlig vei.

Hva befinner seg på Tøyen Torg

Det er en stor variasjon av tilbud på torget, med blant annet:

–          Backstube

–          Boots apotek

–          Deichmanske Bibliotek og Biblo Tøyen

–          Blomsterbutikk

–          Baker Norby

–          Bokhandel

–          Kiosk

–          Rema 1000

–          Wasabi Sushi

–          Sayso frisører

–          Diverse restauranter og caféer

Velkommen til visning!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Hagegata 24, 0653 Oslo

Kontakt oss