Your browser doesnt support canvas!

)

FLOTTE KOMBINASJONSLOKALER – FOR UTADRETTED VIRKSOMHET PÅ SKØYEN

Beskrivelse

Bruken av bygget, som holder en god standard, har alltid vært relatert til utadrettet virksomhet for bil. Bygningsmassen egner seg derfor spesielt godt til dette, uten at det kreves ombygging.

Første etasje inneholder butikk på 791,2 kvm. og verksted på 828,3 kvm.
Butikken har en høyde under taket på mellom 2,50 og 2,75 meter, mens verkstedet har høyde fra 4,20 til 5,20 meter.
Andre etasje har utstillingslokaler på 241,3 kvm, med høyde på 4,70 meter.
Mezzanin består av 2034,3 kvm. med høyde mellom 1,88 og 2,15 meter.

Lokalene har tre egne porter, verksted, vaskehall og mezzanin.

Adkomst

Lokalene har Skøyen stasjon og avkjøring fra E18 rett utenfor døra, med den enkle og effektive adkomsten det medfører for kunder.
Drammensveien 161 ligger sentralt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk kun ett par minutters gange fra eiendommen. Fra Skøyen stasjon går både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog.
Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er parkering på eiendommen.

Beliggenhet

Drammensveien 161 ligger sentralt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk kun ett par minutters gange fra eiendommen. Fra Skøyen stasjon går både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog.

Drammensveien 161 er en svært attraktiv og sentralt beliggende eiendom i Oslo, som er spesielt godt egnet for bilrelatert virksomhet. Eiendommen har historisk huset bilforhandlere og verksted, og det er naturlig å se for seg samme formål også i fremtiden.

Å finne så romslige lokaler så tett på Oslo sentrum er sjelden vare. Så sentralt som det er mulig å komme på Skøyen, et av hovedstadens mest sentrale, tilgjengelige og attraktive knutepunkt for transport, handel, kontor og tjenester.

Beliggende i et urbant og dynamisk miljø i rask utvikling, er dette den perfekte lokasjon for en ambisiøs og fremtidsrettet aktør.

Bydelen Skøyen på Oslos vestkant har gjennom- gått en voldsom forandring siden 1980-tallet, fra industriområde til moderne nærings- og boligområde. I dag er Skøyen et svært attraktivt sted å både jobbe og bo, med moderne boliger, nye kontorbygg og en rekke handels- og tjenestetilbud.

Mange tusen mennesker jobber i umiddelbar nærhet til Skøyen stasjon. Den sentrale handelsgaten i område er Karenslyst Allé, med diverse eksklusive butikker, kafeer, restauranter og attraktive Maschmanns Matmarked.


Ansvarlige hos oss


Relaterte referanser

Effektiv kombinasjonseiendom i u.etg til leie Oslo Vest

EFFEKTIV KOMBINASJONSEIENDOM TIL LEIE 1 000 KVM. OSLO VEST