Your browser doesnt support canvas!

)

Kabelgata 39C – lyse og fine kontorlokaler – 4. og 6.etg – flott utsikt!

Kabelgata 39C, 0580 Oslo

Type lokale: Kontor
Areal:  675 – 1350 m²
Etasje: 6.
Byggeår: 2000
Overtakelse: 01.01.2022
Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis

Beskrivelse

Vi har noen flotte kontorlokaler ledig i Kabelgata 39C, svært sentralt på Økern. Fra lokalene har du nydelig utsikt utover byen både sør, øst og vest. Kontorlokalene ligger i 4. og 6. etasje og hver etasje er på ca. 675 kvm BTA. Kontorlokalene er fine og lyse med masse lys fra tre sider. Lokalene kan flyttes rett inn i, evt kan lokalene tilpasses andre ønsker og behov.

Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Det er også ledig ca 900 kvm i 2. etasje, og som er mest egnet til showroom/lett lagerlokale.

Eiendommen har svært god parkeringsdekning, både ute og inne.

Det er ønskelig med lang leieavtale, helst minimum 5 år.

Adkomst

Det er enkelt å komme til eiendommen fra alle kanter av byen. Økern ligger omtrent midt i Oslo. Avkjøring både fra E6, Østre Aker vei og Ring 3. Til Risløkka t-bane er det 5 minutters gange. Det går busser i Østre Aker vei og Ulvenveien. Det tar kun 8-9 minutter til Oslo S og ca. 30 minutter til Gardermoen. Eiendommen har også nær tilknytning til Hotell 33.

Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, eventer, fredagspils mm. Kloden barneteater åpner dørene på nyåret. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til Obos sitt store byggeprosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, apotek, en kafe og en sushi-restaurant. Obos skal bygge Construction City og 3000 boliger på Økern, i tillegg til at mange andre eiendomsbestittere i området har store planer for sine eiendommer. Det er på Økern det skjer i tiden fremover. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det – her kan du booke time: https://pdlcenter.no/center/oslo/

Standard

Kontorlokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon og bredbåndstilknytning.

Automatisk solavskjerming mot øst og syd.

Det er heis i bygget.

Innhold

Lokalene leies ut «as-is», men kan tilpasses leietakers ønsker og behov.

6. etasje er i dag innredet med teamkontor / åpent landskap.
4. etasje er i dag bestående av cellekontorer.

Hver etasje har egne kjøkken, samt toalett inne i lokalet.

Om gårdeier:

Oxer Eiendom er en av Norges strørre aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. Det startet i 1945 med selskapet Ole K. Karlsen, en stor entreprenør på Østlandet. De eier og forvalter ca. 160.000 kvm eiendom i området fra Økern, via Asker til Drammen, Ytre Enebakk og Stokke i Vestfold. I tillegg har selskapet ca. 150.000,- bolig og næring for utvikling. Selskapet eies av Ellen K. Raaholt med familie.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Kabelgata 39C – lyse og fine kontorlokaler – 4. og 6.etg – flott utsikt!

Kontakt oss