Your browser doesnt support canvas!

)

Lokaler sentralt på Løren Torg | god eksponering | parkering

Lørenveien 37, 0585 Oslo

Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Lager/Logistikk, Kombinasjonlokaler, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 400 – 7 000 m²
Renovert år: 2023
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter: Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

Fleksible lokaler sentralt på Løren

Lørenveien 37 består av to bygg, en eldre og en nyere del, med hvert sitt inngangsparti. Felles kantineområde/bespisning på bakkeplan i den eldre delen. Det er mulighet for å bevege seg sømløst mellom byggene, noe som bidrar til stor fleksibilitet for leietaker. Lokalene kan tilpasses selskaper i alle størrelser, enten du ønsker å leie deler av en etasje, en hel etasje eller flere. På taket finner du en felles takterrasse i tilknytning til møteromssenter og sosial sone, med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Takterrassen og møterommene har enkel adkomst via heis og trapp.

Beliggenhet

God eksponering, sentralt og tilgjengelig  

Løren er en spennende bydel i stor utvikling og en del av Hovinbyen, Oslo’s store bydelssatsing. Den attraktive og trivelige bydelen består av en blanding av boliger, arbeidsplasser og et rikt servicetilbud. Løren tilbyr alt man trenger i hverdagen. Med flere matbutikker, restauranter, treningstilbud og turmuligheter.

Lørenveien 37 ligger sentralt plassert på Løren Torg, i et trivelig nærområde med gangavstand til et rikt service-, kultur- og rekreasjonstilbud. Her har man en unik eksponeringsmulighet, da byggene er tett på torget og godt synlig for forbipasserende. I tillegg ligger eiendommen svært tilgjengelig til, med enkel adkomst både med kollektivtransport og bil.

Parkering

Det er svært god parkeringsdekning med 140 innendørs parkeringsplasser i tilknytning til eiendommen. 40 parkeringsplasser har direkte adkomst fra parkering til kontoret.

Adkomst

Lørenveien 37 ligger kun 2 minutter unna Løren T-banestasjon med kort vei til sentrum. I tillegg er det bussforbindelser til resten av byen fra Lørenvangen, Haslevangen og Økern-T kun 9 minutter fra eiendommen. Enkel påkobling både til E6/Ring 3 fra eiendommen.

  • 15 minutter til Nationaltheatret
  • 45 minutter direkte til Oslo Lufthavn
  • 15 minutter til Nationaltheatret


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lokaler sentralt på Løren Torg | god eksponering | parkering

Kontakt oss