Your browser doesnt support canvas!

)

Lyse lokaler med god eksponering! Showroom| Helse/behandling| kontor

Trondheimsveien 184, 0570 Oslo

Areal: 260 m²
Etasje: 1
Overtakelse: Etter avtale
Type lokale: Kontor, Kombinasjonslokaler, Andre
Fasiliteter : Garasje/P-plass, Heis

Om eiendommen

Er du på jakt etter lokaler med god eksponering? Velkommen til Trondheimsveien 184!

Showroom / kontorlokaler / helse/ behandling

Nå har du mulighet å flytte inn i eiendommens 1. etasje, med store vindusflater ut mot fasaden og bakkeplan som gir gode eksponeringsmuligheter. Lokalene har en åpen løsning med godt lysinnslipp, noe som åpner for flere muligheter i forhold til ønsket bruk. 1. etasje har en eksklusiv inngang fra bakkeplan med direkte tilgang til lokalene, i tillegg til felles hovedinngang for bygget.

Arealet legger til rette for deg som driver helserelatert virksomhet og er i tillegg godt tilrettelagt for nettverksarrangementer, workshops og bransjesamlinger.

Lokalene passer perfekt til deg som:

  • er på jakt etter showroom i kombinasjon med møterom/arbeidsplasser
  • jobber i en kreativ bransje
  • driver helserelatert virksomhet / behandling

Mulighetene er mange! Trondheimsveien 184 tilbyr fleksible lokaler som kan møbleres etter ønske. Eget kjøkken til eksklusiv bruk i tilknytning til lokalene. Det er i tillegg en rekke fasiliteter rett utenfor døren – med et variert utvalg av spisesteder og ulike lokale butikker for raske ærend, sørger Trondheimsveien 184 for at alle aspekter av dagen din blir ivaretatt!

Beliggenhet

Trondheimsveien 184 har en strategisk god beliggenhet – sentralt plassert mellom Thorshov, Carl Berner og Sinsen!

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport, noe som sikrer en sømløs adkomst for ansatte og kunder. Eiendommen ligger kun en kort spasertur unna Carl Berner og Grünerløkka med diverse servicetilbud, restauranter og grønne parker.

Adkomst

Trondheimsveien 184 har en gunstig beliggenhet når det gjelder kollektivtransport. Det er gode bussforbindelser samt trikk i umiddelbar nærhet, som gir deg stor fleksibilitet når det gjelder reisealternativer. I tillegg ligger Carl Berners plass kun noen få minutter unna, slik at du raskt kan ta deg til andre deler av byen inkludert sentrum, handlegater og kulturelle attraksjoner.

Kollektivt
Trikk: 17 (gå av på Rosenhoff)
T-bane: Sinsen / Carl Berner
Buss: 31, 33 (gå av på Rosenhoff)

Parkeringsmuligheter 
Mulighet for leie av p-plasser. Det er også beboerparkering i området, – som regel er det ledige plasser i flere av gatene i nærheten.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lyse lokaler med god eksponering! Showroom| Helse/behandling| kontor

Kontakt oss