Your browser doesnt support canvas!

)

Lyse og fleksible kontorlokaler til leie!

Trondheimsveien 184

Areal: 464 m²

Etasje: 3

Overtakelse: Etter avtale

Type lokale: Kontor, Undervisning/Arrangement

Fasiliteter: Garasje/P-plass , Heis

Om eiendommen

Lokalene ligger i eiendommens 3. etasje med delvis åpen løsning inkludert møterom/multirom/cellekontorer. Lokalene passer godt til både cellekontorer og åpen løsning. Her kan du som leietaker tilpasse lokalene etter eget behov.

Resten av eiendommen er i dag fullt utleid til diverse kontorbrukere, med en stor andel helserelaterte aktører. Dersom du befinner deg i samme økosystem, kan dette være en utmerket mulighet og beliggenhet å flytte til. Gode synergier kan effektivt skapes på tvers, i flotte og lyse lokaler i byggets 3. etasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært praktisk til, med umiddelbar tilgang til en rekke fasiliteter og transportforbindelser. Området er kjent for sitt pulserende byliv, med et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og utendørsområder. Her finner du alt du trenger innen gangavstand, i tillegg til gode bussforbindelser og sykkelstier i nærheten, som gjør det enkelt å komme seg rundt i Oslo.

Nabolaget rundt Trondheimsveien 184 har også mye å tilby. Enten du ønsker å ta en spasertur i nærliggende parker eller utforske kulturelle attraksjoner, vil du som leietaker finne det rett utenfor kontorlokalene.

Trondheimsveien 184 er ideell for selskaper som ønsker en effektiv hverdag, med sin sentrale beliggenhet, gode transportforbindelser og mangfold av fasiliteter i nærområdet. Som leietaker vil du oppleve en god tilkobling til resten av byen!

Adkomst

Trondheimsveien 184 har en gunstig beliggenhet når det gjelder kollektivtransport. Det er gode bussforbindelser samt trikk i umiddelbar nærhet, som gir deg stor fleksibilitet når det gjelder reisealternativer. I tillegg ligger Carl Berners plass kun noen få minutter unna, slik at du raskt kan ta deg til andre deler av byen inkludert sentrum, handlegater og kulturelle attraksjoner.

Kollektivt

Trikk: 17 (gå av på Rosenhoff)
T-bane: Sinsen / Carl Berner
Buss: 31, 33 (gå av på Rosenhoff)

Bil
Mulighet for leie av p-plasser. Det er også beboerparkering i området. Som regel er det ledige plasser i flere av gatene i nærheten.

Innhold

Lokalene i 3. etasje er på ca. 464 m2. De er svært fleksible og det er gode muligheter for å tilpasse etter leietakers ønske. Her passer det både utmerket med cellekontorer i kombinasjon med åpen løsning, men også for selskaper som ønsker åpne løsninger i kombinasjon med møterom og multirom.

VELKOMMEN TIL VISNING!

 


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lyse og fleksible kontorlokaler til leie!

Kontakt oss