Your browser doesnt support canvas!

)

Lyse og luftige kontorlokaler sentralt beliggende ved Carl Berner

Trondheimsveien 137, 0570 Oslo

Areal: 320 – 1445 m2

Type lokale: Kontor, Undervisning/arrangement, Andre

Fasiliteter: Heis

Mulighet til å skape drømmekontoret!

Trondheimsveien 137 passer utmerket for selskaper som ønsker kontorlokaler i et pulserende område med umiddelbar tilgang til en rekke fasiliteter og transportforbindelser. Nabolaget har et bredt utvalg av grøntområder, parker, dagligvarebutikker, cafeer og andre servicetilbud.

Eiendommen ligger kun få minutters gange fra Carl Berners plass. Lokalene har godt lysinnslipp, god takhøyde med opp til 3 meter og er gjennomgående. Her kan du som leietaker være med å utforme og skape det optimale kontorlokalet. Lokalene har høy grad av fleksibilitet og et fåtall bærevegger, som åpner for flere muligheter og flere alternative løsninger.

I Trondheimsveien 137 vil man som leietaker oppfylle alle ønsker, i den perfekte kombinasjonen av sentral beliggenhet og et livlig nabolag.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt plassert på Carl Berner, med gode servicetilbud i umiddelbar nærhet. Carl Berner T-banestasjon ligger bare en kort spasertur unna eiendommen. Herfra kan du enkelt komme deg rundt i byen ved hjelp av T-banelinjene 4 og 5, med kort vei til Oslo S, Nathionaltheatret og Grünerløkka. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser og sykkelstier i umiddelbar nærhet, noe som gir flere alternativer for en effektiv hverdag.

Lokalene er midt i blinken for selskaper som ønsker sentral beliggenhet, nærhet til servicefasciliteter og offentlig transport.

  • 2 min gange: Carl Berner Passasjen: Vinmonopolet, KIWI, Apotek 1, Waynes Coffee, Skin by me, Carl Berner blomster, vEX Frisør, Thrana Klinikken.
  • 4 min gange: Carl Berner Torg: Posten, Kaffebrenneriet, Apotek 1, Coop
  • 5 min gange: Carl Berner krysset med Extra, div. cafeer, restauranter, Jernia, Apotek og andre servicetilbud
  • Treningsmuligheter: Fresh Fitness (i eiendommen), Mudo og SATS

Reisevei til lokalene

  • Fra Oslo S: 15 min kollektiv. 10 min med bil.
  • Fra Nathionaltheateret: 20 min kollektivt. 15 min med bil.
  • Fra Økern: 20 min kollektivt. 6 min med bil.
  • Fra Alnasenteret: 25 min kollektivt. 10 min med bil.

Med bil fra eiendommen er det en kort tur til sentrum, vestover (Ring 2) og mot Alnabru/Groruddalen, samt Ring 3. Innen 10 min kjøring med bil når du både Oslo sentrum, Majorstua, Økern, Bryn, Alnabru m.m.

Innhold

Svært fleksible etasjeplan med mulighet for åpne landskap, teamkontorer, showroom mm.

2.etg.: ca. 320 kvm BTA

4.etg.: ca. 585 kvm BTA

5.etg.: ca. 540 kvm BTA

Velkommen til visning!

 


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lyse og luftige kontorlokaler sentralt beliggende ved Carl Berner

Kontakt oss