Your browser doesnt support canvas!

)

ENSJØ TORG-UNIKE KONTORLOKALER

Adresse
ENSJØVEIEN 21, 0655 OSLO
Areal
347-812 BTA
Type Lokale
Kontor
Fasiliteter
Aircondition
Heis
Bredbånd
Mulighet for garasje / P-plass

Beskrivelse

Ensjø Torg er en del av byfornyelsen på Ensjø og ligger sentralt på selve T-banestoppet. Eldre næringseiendom og gammel fabrikkvirksomhet viker nå for nye boliger og gode servicetilbud. Skanska bygger her over 700 nye boliger, men til sammen skal den nye bydelen romme over 7000 nye boliger og 10.000 arbeidsplasser innen 2030. Midt på Ensjø Torg står nå det første bygget snart ferdig, med gode handels- og kontorarealer i 1. og 2.- etasje. Hele førsteetasje er nå leid ut til kjente kjeder, og vil sammen med T-banen og torget skape et naturlig samling- og møtepunkt for alle som bor og jobber i området. 4 av 5 T-banelinjer har stopp på Ensjø, 3 stopp fra Oslo S og bare 10 minutter fra Majorstuen – noe som gjør Ensjø til et attraktivt og tilgjengelig sted å ha næringsarealer.

 

Nå klargjøres lokalene i 2. etasje for utleie. Lokalene er utformet fleksibelt og derfor perfekt for kontorlokaler. Lokalene får god profilering og passer for alle typer kontordrifter, men også virksomheter som henvender seg publikum som lege, tannlege annen helsevirksomhet mm. Sammen med butikk- og servicearealer i første etasje, blir lokalene en del av en profilert og utadrettet fasade. Det er mulig å leie fra 349 – 798 kvm i byggets 2. etasje. 2. etasje er delt opp i to seksjoner men disse er også mulig å leie samlet.

Ledige lokaler:

  1. etasje: Kontor
  • Seksjon 6 – Kontor: 347 kvm BTA
  • Seksjon 7 – Kontor: 465 kvm BTA

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Heis
  • Bredbånd
  • Mulighet for garasje / P-plass

 

Beliggenhet

Ensjø Torg ligger direkte over Ensjø T-bane, der hovedutgang til T-banen går langs bygget, og hvor gangtrafikken til og fra banen vil gå forbi næringslokalene. Det går også bro fra torget over til Kampen som gjør at dette også blir et naturlig besøks- og handelspunkt for kollektivreisende. Ensjø er i en prosess av å forvandles fra en bil og industribasert området til det som blir den nye «Ensjøbyen». Ensjø T-bane ble oppgradert i 2015 og fremstår som moderne og funksjonell.

Adkomst

Svært enkel adkomst med bil eller offentlig transport.

Bil: via Gladengveien eller Ensjøveien.

Ensjø T-banestasjon: er stoppested for hele 4 T-banelinjer med linjene 1, 2, 3 og 4.

Bussnummer: 20-21-37 og FB2

Standard

Lokalene er en del av nybygget Ensjø Torg og får alt av moderne løsninger og en standard man kan forvente i et nybygg., en sjelden mulighet for å få ett kontor i første rekke over Ensjø T-bane. Her vil du raskt komme deg til hele Oslo – alltid Connected

 

Innhold

 Lokalene ligger på Ensjø Torg, rett ved Ensjø t-bane og får en flott eksponering fra det nye sentrumstorget på Ensjø. Lokalene har glassfasade ut mot torget og Ensjøveien og dette gjør leietaker svært synlig. Samtidig har lokalene vinduer i bakkant, noe som gir lokalene godt med lys. Da dette er et nybygg har leietaker gode muligheter til å skreddersy lokalene.

Beliggenheten passer lokalene ypperlig for helserelaterte bedrifter som lege, tannlege, fysioterapeut osv. med et svært godt kundegrunnlag i umiddelbar nærhet.

 

Matrikkelinformasjon

Kommune: 0301

Gårdsnummer: 133

Bruksnummer: 14


Last ned prospekt