Your browser doesnt support canvas!

)

Rådhusgata 30 – en perle i Kvadraturen! Unike lokaler – 187-598 kvm

Rådhusgata 30, 0151 Oslo

Areal: 198-598 m²

Renovert år: 2023

Overtakelse: Q2 2023

Type lokale: Kontor

Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis

Om eiendommen

På Christiania Torv kan vi nå tilby flotte oppussede lokaler i en vakker klassisk bygård. Rådhusgata 30 ble oppført i 1897 og ble opprinnelig bygget som byens første skolehus. Eiendommen består i dag av seks etasjer i nordbygget og fire etasjer i sydbygget, med hyggelig og intimt atrium i midten. Siste årene er bygget totalrehabilitert med flott fasade, inngangsparti, samt fellesareal.

Generelt om bygget:

* Nyoppusset fasade og nytt inngangsparti
* Nye vinduer med store flater
* Velholdt uteområde
* Personheis oppgradert i 2022
* Trapperom oppgradert i 2022
* Nye toaletter med høy standard
* Fibertilknytning
* Felles sykkelparkering i bakgård

Eiendommen er leid ut til profesjonelle og solide selskaper innenfor ulike bransjer, deriblant Futhark Arkitekter, Alt. arkitektur, Vista Utredning, Inklud, Placewise og Signatur Eiendom (gårdeier).

Parkering

Det er mulig å leie parkering i Bankplassen p-hus, ca. 2 minutters gange fra eiendommen. Ellers er det parkeringshus for elbiler under Akershus festning.

Beliggenhet

Rådhusgata 30 har en unik beliggenhet øverst i Rådhusgata og Kvadraturen. Fasaden vender ut mot Christiania Torv og området tilbyr hyggelige restauranter og fine grøntområder. På baksiden av eiendommen finner du Myntgatakvartalet med hyggelig park med sittegrupper, utegym og pop up kunstutstillinger/festivaler.

Rådhusgata er åpen fra Operaen og ned til Aker Brygge. Det er hyggelig sykkelsti og gangfelt på begge sider av gaten. Innen kort gangavstand ligger Akershus Festning, Rådhuset, Karl Johans gate, Aker Brygge og alt av hva byen har å tilby. Området preges ellers av et stort utvalg av restauranter, hvorav flere har uteservering.

Christiania Torv markerer på mange måter brytningen mellom det gamle og det nye Oslo, og har de senere årene tiltrukket seg en rekke spennende bedrifter innen ulike bransjer.

Standard

Lokalene leveres i en ny høy standard. Det legges samme type teppe i 1. etasje, tilsvarende det som er lagt i 3. og 4. etasje. Alle vegger er ferdig malt i en varm og lun farge. Om ønske om en kontrastfarge på en vegg, så tilpasses dette. Kjernen er belagt med flott vinyltapet på veggene, som gir et flott og moderne preg.

Alle lokalene leveres med følgende:
* Spesialdesignet kjøkken med hvitevarer (kombiskap, stekeplate, oppvaskmaskin)
* 2 stk. toaletter med moderne løsning
* Partene enes om endelig planløsning i forhold til valg av gulv, farger, belysning, cellekontore, åpent landskap, møterom, m.m.

Lokalene er lyse med store vindusflater som gir godt arbeidslys.

I 2023/2024 er det planlagt ny dusj/garderobe i byggets kjeller.

Oslo kommune planlegger å bygge ny videregående skole og flerbrukshall i Myntgata 2-kvartalet i Kvadraturen i Oslo sentrum. Deler av bygget skal også inneholde næringslokaler. Et mål er å åpne opp kvartalet for byens innbyggere, og bidra til økt byliv. Et annet mål er å skape samvirke mellom den videregående skolen, næringsliv og kulturliv i og rundt kvartalet. Estimert ferdigstillelse er 2028.

Innhold

De ledige lokalene er:

SYD-FLØY
– 1. etasje – ca 208 kvm BTA
– 4. etasje – ca 203 kvm BTALokalene er ledig ca 1-2 måned etter signert leiekontrakt, avhengig av endelig tilpasninger av lokalet (ventilasjon/møterom/cellekontor/mm.).

NORD-FLØY
– 6. etasje – ca 186 kvm BTA. Disse lokalene har nye vinduer, med nye malte flater og bonet gulv. Lokalene har ikke ventilasjon og har enklere standard enn lokalene over. Leieforholdet kan tegnes opp til 3 år, med 3 måneders gjensidig oppsigelsesmulighet. Gunstig leie.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Rådhusgata 30 – en perle i Kvadraturen! Unike lokaler – 187-598 kvm

Kontakt oss