Your browser doesnt support canvas!

)

Rosenbergveien 15, 0963 Oslo

Fleksibelt lagerlokale med sentral beliggenhet på Grorud

Areal: 780 m²
Overtakelse: Omgående
Type lokale: Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Om eiendommen

Mulighet for leie av et fleksibelt lagerlokale sentralt på Grorud på bakkeplan. Lokalene har godt med lys og er på ca. 780 m² BTA i U1. Lokalet har en funksjonell og åpen planløsning med kun én rad med søyler, som gir god fleksibilitet til ulike lagringsbehov. Det er en liten vareinngang på baksiden, samt dobbeltdør i front. Det er kontorlokaler i tilknytting til lagerdelen, men med egen inngang. Her er det også kjøkken, toalett og vaskerom.

Fasiliteter:

  • Liten vareinngang på baksiden og dobbeldør i front
  • Egen inngang til kontorområde med separat kjøkken, toalett og vaskerom
  • God belysning som sikrer et trivelig arbeidsmiljø

Beskrivelse av Området

Grorud er et levende og mangfoldig område i Oslo med nærmere 28 000 innbyggere. Området har både urbane og naturskjønne kvaliteter, med nærhet til Lillomarka, som tilbyr flotte rekreasjonsmuligheter.

Grorud sentrum er under utvikling, med planer om å styrke området som et regionalt kollektivknutepunkt. Dette inkluderer utvikling av boliger, kontorer og offentlige tjenester.

 

Sentralt og lett tilgjengelig – 15 minutter fra Oslo sentrum

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet, kun 150 meter fra Grorud T-banestasjon, som betjenes av linje 4 og 5. Dette gir enkel tilgang til Oslo sentrum på omtrent 15 minutter. Nærområdet har også umiddelbar tilgang til Trondheimsveien (riksvei 4), noe som gjør det attraktivt for bilbaserte virksomheter og ansatte. For de som kjører, tilbyr eiendommen god parkeringsdekning med totalt 135 parkeringsplasser, hvorav 75 er utendørs og 60 er innendørs.

 


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Rosenbergveien 15, 0963 Oslo

Kontakt oss