Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Unik mulighet, kreative lokaler til Kontor | Showroom | Studio | Butikk

St.Olavs gate 3, 0165 Oslo

Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 300 m²
Overtakelse:  Etter avtale

Beskrivelse

Lyse og særegne lokaler over 2 etasjer midt på Tullin i Oslo Sentrum. Lokalene egner seg for: kontor, butikk, galleri, showrom, studio, helse/behandling.

Store vindusflater både mot gateplan og mot bakgård gir gode eksponeringsmuligheter.  God takhøyde og flotte detaljer som stukkatur og original rosett i taket. Lokalene er i god stand og kan leies som de er eller de kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov. Eget kjøkken, dusj og garderobe i egne lokaler.

Lokalene er totalt på: 300 m2 fordelt på:

1 etasje: 181 m2 og

Underetasje: 118 m2

Nabolaget

Tullin er for mange et helt nytt strøk i Oslo. Det har sitt navn fra Tullinløkka, men strekker seg over et område som går opp via Holbergsplass, til Vår Frelsers gravlund og ned til Tinghuset.   Samarbeid, samspill og innovasjon er sentrale stikkord for dette nye området. En rekke nye steder og møteplasser vokser nå frem, og Tullin vil derfor for mange fremstå som en helt ny bydel i Oslo sentrum. Her finner du alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet som blant annet: Åpent bakeri, Izakaia, Fuglen,Tekethopha, Lofthus Samvirkelag, Rebel, Scandic Hotel, Edderkoppen Scene.

Beliggenhet

Super sentralt i Oslo med kort gangavstand til blant annet Nationaltheatret, Karl Johans gate, Stortinget T-banestasjon og offentlig transport.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss