Tre nye samarbeidsavtaler for verdivurdering

I fjor var Cushman & Wakefield Realkapitals avdeling for verdivurdering involvert i 75 prosent av alle transaksjoner over én milliard kroner i Norge. Nå fortsetter vi den gode trenden.

Cushman & Wakefield Realkapital signerer samarbeidsavtaler med ytterligere tre store eiendomsaktører, og skal nå bistå KLP Eiendom, Oslo Kommune Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) og Avantor med rådgivningstjenester innenfor verdivurderinger.

– Vi er stolte av å ha et av landets ledende verdsettelsesmiljøer, og at kompetansen til rådgiverteamet vårt er ettertraktet. Våre rådgivere utfører rundt 2 000 verdsettelser årlig innen alle eiendomssegmenter og vi gleder oss til å bistå både nye og gamle kunder med våre rådgivningstjenester. Det er solide selskaper med betydelige eiendomsporteføljer vi nå har signert med, og som vi ser frem til å jobbe sammen med, sier Arne T.W. Eriksen, leder for verdivurdering.

Veksten fortsetter
I fjor vant selskapet ytterligere tre store samarbeidsavtaler med
KMC Properties, SBB og Aurora Eiendom.

– Vi har vokst mye i det siste, og styrket i fjor høst laget med ytterligere én rådgiver for å møte den store etterspørselen enda bedre.  Vi opplever stor vekst i segmentet for utviklingseiendom, både innenfor generell rådgivning og verdsettelsestjenester. Ettersom Cushman & Wakefield Realkapital har nødvendig kompetanse blir vi en foretrukket samarbeidspartner. Vi er stolte av å samarbeide med de fleste toneangivende eiendomsselskapene, og ser frem til nok et spennende år med våre kunder og våre meget kompetente og engasjerte medarbeidere, forteller Eriksen.

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.