«Morgendagens krav til næringseiendom endrer seg i takt med hvordan vi handler, jobber og bor. Gjennom innsiktsbasert og fremtidsfokusert rådgivning oppnår vi de beste resultatene for våre kunder.»

Om Cushman & Wakefield Realkapital

Cushman & Wakefield Realkapital er et uavhengig, partnereid norsk selskap med tilknytning til det globale rådgivningsselskapet Cushman & Wakefield. Vi har mer enn 25 års erfaring fra det norske markedet for næringseiendom. Hos oss møter du et innovativt og kompetent eiendoms- og finansmiljø som har fokus på gjennomføring – med best mulig resultat for våre kunder.

Cushman & Wakefield har mer enn 45.000 ansatte i over 70 land, og omsetter for over 6 milliarder USD årlig. Dette gir oss tilgang til et unikt nettverk av kompetanse og kapital fra hele verden, noe som representerer ny innsikt og nye muligheter for våre kunder.

Blant våre kunder finnes flere av landets største børsnoterte selskaper og offentlige virksomheter, samt norske og utenlandske investorer. Vi bistår så vel store som mindre virksomheter samt profesjonelle gårdeiere, utviklere og banker.

Fra oss kan våre kunder forvente medarbeidere med engasjement, gjennomføringsevne, integritet, verdiskapende innsikt og kompetanse.

Samfunns- og miljøansvar

Vi er opptatt av å ta et tydelig samfunns- og miljøansvar, og ønsker å bidra aktivt til en bærekraftig utvikling av eiendomsbransjen. Derfor er vi stolte over å ha vært med å grunnlegge Norwegian Green Building Council samt etablere Breeam Nor miljøsertifisering i Norge. I tillegg er vi medlem i Strategisk Råd for Bygg 21 i deres arbeid med å utvikle bærekraftige løsninger. Vi har selv etablert en egen miljøstrategi for vår virksomhet som er styrende for våre valg og prioriteringer.


Ledelse


Forretningsansvarlige