«Vi er i en brytningstid for retail og retaileiendom, og med endringer kommer nye muligheter. Gjennom nytekning og kreativitet utvikler vi Retail for fremtiden. »

Retail

Retail er et viktig satsingsområde for Cushman & Wakefield Realkapital. Vi tilbyr rådgivning innenfor strategi, utvikling og utleie av alle typer handelseiendommer. Vi bistår også vårt transaksjonsteam i salgsprosesser.

 

For å imøtekomme nye behov hos norske og utenlandske retailere tilbyr vi også rådgivning i forhold til målrettet etablering, relokering og avståelse av lokaler.

 

 

 

Vi er i en brytningstid for retail og utvikling av retaileiendom; Teknologi og globale trender knyttet til demografi og urbanisering  endrer vaner og handlemønstre og tidligere suksessoppskrifter utfordres.

 

Med endring og usikkerhet kommer  nye muligheter. Gjennom nytenkning og kreativitet utvikler vi  retail og retaileiendom  for fremtiden.

 

Vår lokale kunnskap og vårt globale nettverk gir oss en unik posisjon for å bidra til verdiskapning for våre kunder.

 

Hos oss finner våre kunder innovasjon og lidenskap for retail og eiendom.  Vi hjelper våre kunder med å optimalisere verdien av sine eiendommer gjennom fremtidsrettet utvikling.


Ansatte


Vennligst kontakt meg vedrørende

Retail

Kontakt oss