«Gårdeiere, investorer og långivere er avhengige av korrekt verdivurdering for å ta gode valg. Våre solide analyser og vår dype kunnskap om markedet gir deg det du trenger på dette området. »

Verdivurdering

Som gårdeier vil du vite markedsverdien på din eiendom siden den har innvirkning på totalavkastningen. Samtidig må långivere ha innsikt om dette for å kalkulere utlånsrisiko mens investorer vil vite hva slags avkasting de kan forvente seg.

Uavhengige verdivurderinger

Vårt team leverer uavhengige verdivurderinger til de aller fleste av Norges største eiendomsselskaper, eiendomsfond og banker. Våre vurderinger dekker 90 prosent av den totale eiendomsmassen som er notert på Oslo Børs, og vi har både MRICS- og REV-sertifisering.

Du kan således være sikker på å få verdien på din eiendomsportefølje korrekt vurdert – uansett størrelse.

Vi skreddersyr alle oppdrag sammen med deg som oppdragsgiver. I tillegg til faste oppdrag, gjennomfører vi et stort antall enkeltoppdrag for store og små gårdeiere og ulike investormiljøer.

Verdsettelsesmodeller basert på internasjonale metoder

Vi kan verdivurdere alle typer eiendommer, fra kontor, lager, kjøpesenter og hotell til utviklingseiendommer og bygårder. Cushman & Wakefield Realkapital har utviklet fire solide verdsettelsesmodeller basert på internasjonalt anerkjente metoder for verdifastsettelse.

Gjennom våre tette bånd med Cushman & Wakefield globalt, tilbyr vi verdsettelse i alle markeder og geografiske områder.

Vi gjennomfører mer enn 2200 verdivurderinger i året, verdt mer enn 800 milliarder kroner.


Referanser

Entra

Norwegian Property

Olav Thon Eiendomsselskap


Ansatte