«Vi finner og forhandler frem gode helhetlige løsninger med fokus på gode kommersielle vilkår, fleksibilitet, trivsel og effektivitet.»

Leietakerrådgivning

Med over 30 års erfaring som leietakerrådgiver, har vi innsikt og erfaring til å bistå deg med alle spørsmål knyttet til din eiendomssituasjon. Vi finner de beste løsningene for deg, enten du står overfor et kontraktsutløp eller trenger hjelp til å endre lokalenes utforming.

Vi er leietakerrådgiver for små og store virksomheter, private og offentlige. Vi har løst noen av de største og mest kompliserte oppdragene i landet. Vårt mål er å oppnå en god totalløsning med de beste kommersielle vilkår, fleksibilitet, samt tilpassede kvaliteter og arbeidsplassløsning for våre kunder.

Kontorlokaler som strategisk verktøy

Vi mener ditt kontorlokale kan være et strategisk verktøy for å nå ønskede mål. Vi vet hvordan teknologi og digitale verktøy kan bidra til bedre beslutninger om en mer effektiv hverdag og samhandling. Dette gjør oss særlig opptatt av å finne de mest fremtidsrettede løsningene som møter din virksomhets unike behov, både når det gjelder utforming av arbeidsplassen, fleksibilitet og bruk.

Du øker effektivitet og trivsel betraktelig ved å velge riktig utforming av lokaler.


Noen av våre oppdragsgivere


Et utvalg referanser

Hafslund

Relokalisering til nybygg

Bydel Frogner

Relokalisering

Gjensidige

Relokalisering


Ansatte