Cushman & Wakefield Realkapital tilbyr en fot innenfor næringseiendom

Vi søker studenter innenfor økonomi eller eiendomsutvikling

Cushman & Wakefield Realkapital er et uavhengig, partnereid norsk selskap med tilknytning til det globale rådgivningsselskapet Cushman & Wakefield. Vi har mer enn 30 års erfaring fra det norske markedet for næringseiendom. Hos oss møter du et innovativt og kompetent eiendoms- og finansmiljø som har fokus på gjennomføring – med best mulig resultat for våre kunder.

 

Stillingsbeskrivelse
I forbindelse med økt oppdragsmengde og et mål om å være en av de ledende næringsmeglerne i Norge, ser vi behovet for å ansette en medarbeider som skal:
– Kartlegge leiemarkedet for kontor i Oslo og systematisere informasjon
– Kontakte leietakere for å innhente relevant informasjon
– Avtale møte med leietakere
– Overvåke markedet, samt holde seg oppdatert på norsk næringsliv
– Samhandle med våre næringsmeglere og vårt analyseteam.

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr den rette kandidaten en fot innenfor i en spennende bransje, og muligheter til å utvikle seg i et selskap med en internasjonal profil og en sterk merkevare både i Norge og globalt. Du vil bli en del av vårt analyseteam. Vi har kontor i meget attraktive lokaler rett ved siden av Rådhuset (Kronprinsesse Märthas Plass 1). Meget gode resultater kan føre til fast ansettelse på sikt. I første omgang ser vi for oss at du jobber 1-2 dager i uken.

 

Krav til søker
Vi ser gjerne at du studerer økonomi eller eiendomsutvikling. Interesse for næringseiendom er en stor fordel, men ikke et krav. Du er analytisk og strukturert, men vel så viktig er at du er fremoverlent, uredd og glad i å kommunisere på telefon. Det forventes at du har god arbeidskapasitet og at du tør å ta på deg utfordringer og oppgaver i ukjent terreng.

 

Ta kontakt med Tanita Niknam (936 26 360) eller Hans Petter Skogstad (938 66 685) for spørsmål om stillingen.
Søknad, CV og karakterutskrift sendes til: elin.sildnes@realkapital.no 
Søknadsfrist er satt til 15. april, men søknader behandles fortløpende så vi anbefaler å være tidlig ute.

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.