Vi bistår Deloitte når de vurderer kontorlokaler

I forbindelse med kontraktutløp for kontorlokalene, vurderer selskapet et videre leieforhold i eksisterende bygg opp mot nye muligheter i markedet.

Gjennom 150 år og i mer enn 150 land har Deloitte hjulpet kunder med å realisere sine ambisjoner og skape en positiv forskjell i samfunnet. I forbindelse med kontraktutløp for kontorlokalene, vurderer selskapet et videre leieforhold i eksisterende bygg opp mot nye muligheter i markedet. De ønsker inspirerende og fleksible kvalitetslokaler, med store plan, høye miljøkrav og smartbyggteknologi. Tilgang til blant annet bespisning, sykkelparkering, trimrom, dusj og garderober er også viktig. For Deloitte søker vi nå etter de perfekte lokalene på 12.000–16.000 kvadratmeter i Oslo sentrum, Bjørvika, Majorstuen og Skøyen.

 

BELIGGENHET
Oslo Sentrum, Bjørvika, Majorstuen og Skøyen, med nærhet til god offentlig kommunikasjon.

AREAL
12.000 – 16.000 kvm. Arealbehov er avhengig av prosjekt og løsning.

LØSNING
Representative, fremtidsrettede og fleksible lokaler med store plan som inspirerer til samarbeid, kompetansedeling og gode kundeopplevelser.

KVALITETER
Solide kvaliteter, høye miljøkrav og smartbygg-teknologi.
Både eksisterende bygg og nybygg vurderes.

FASILITETER
Vennligst spesifiser hvilke fellesfasiliteter som tilbys, inkludert mulighet for co-working eller fleksibilitetsareal. Det er krav om tilgang til bespisning, sykkelparkering, trimrom, dusj og garderober.

INNFLYTTING
Innen kontraktutløp høsten 2025.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.