Hydro søker nye lokaler

For Hydro søker vi nå etter lokaler på 10 000­–12 000 kvm mellom Oslo Sentrum og Lysaker, eller på Fornebu.

I mer enn 100 år har Norsk Hydro svart på morgendagens utfordringer. De har utviklet teknologi og industrier som har vært avgjørende for Norge. Hydro er i dag et verdensledende aluminiums- og energiselskap, og tar ansvar for en bærekraftig fremtid. Hydros formål er å skape levedyktige samfunn gjennom å foredle naturressurser på effektive og nyskapende måter. Hydro ønsker representative, fremtidsrettede og fleksible lokaler som inspirerer til samarbeid, kompetansedeling og innovasjon.

For Hydro søker vi nå etter lokaler på 10 000­–12 000 kvm mellom Oslo Sentrum og Lysaker, eller på Fornebu. Det ideelle bygget har solide kvaliteter, godt inneklima og høye miljøkrav. Det er også viktig at bygget og plasseringen bygger selskapets merkevare og er synlig og representerer den rolle Hydro har i samfunnet og som ledende global industriaktør. Bygget og plasseringen må oppleves som attraktivt for nåværende og fremtidige ansatte. I tillegg bør kontorlokalene ha mulighet for åpne/fleksible løsninger, felles møteromsfasiliteter, sosiale soner, fokusområder, personalrestaurant samt at det tar maksimalt fem til ti minutter å gå til offentlig kommunikasjon. Treningsrom, garderobe og sykkelparkering er også interessante fasiliteter. Både eksisterende bygg og nybygg er aktuelt.

Ta kontakt med våre rådgivere Cecilie Eidslott eller Anne Bruun-Olsen for ytterligere informasjon.


WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.