Bruker sommeren til talentutvikling

– Dette er en gyllen anledning til å lære mer om eiendomsmarkedet, sier Cushman & Wakefield Realkapitals sommer-intern, Benedicte Lunde.

I august i fjor startet masterstudenten Benedicte Lunde som analyseassistent på deltid i Cushman & Wakefield Realkapital. Denne sommeren jobber hun heltid i selskapet som sommer-intern i åtte uker.

– Et internship er en gyllen mulighet til å lære mer om flere områder innen eiendomsmarkedet. Jeg får vært rundt i de ulike avdelingene i selskapet, og det er rom for både å lære, observere og bryne seg på egne oppgaver, forteller Lunde.

Internshipet startet i utleieavdelingen, før hun tok turen over til verdivurdering. Også analyse, leietakerrådgivning og transaksjoner står på agendaen gjennom disse åtte sommerukene.

– Jeg har veldig lyst til å lære mer om eiendomsmarkedet, så jeg synes det var veldig bra at Cushman & Wakefield Realkapital var så positive til internshipet. Det virker som de setter pris på å få inn unge mennesker, og er villige til å lære bort, sier Lunde.

Analysesjef Hans Petter Skogstad er godt fornøyd med å ha Lunde på plass.

– Vi har som ambisjon å tiltrekke oss noen av bransjens beste unge hoder, og ved å åpne dørene for relevante studentmiljøer kan vi og studentene lære hverandre å kjenne. I tillegg til at studentene bistår oss med viktige oppgaver, bidrar de også med nye impulser, sier Skogstad.

 

Tror fremtiden ligger i eiendom

Ettersom Lunde har vært i selskapet siden august i fjor, kjente hun mange i Cushman & Wakefield Realkapital før hun tok fatt på rollen som sommer-intern. Hun skryter av et godt og kunnskapsrikt miljø på arbeidsplassen, og en unik mulighet til å få et innblikk i ulike måter å jobbe med eiendom på.

Lunde har ett år igjen av masteren sin på BI, og skal fra høsten av fortsette i deltidsstillingen hun har i analyseavdelingen. Hun er spent på hva fremtiden bringer, men føler at fremtiden hennes ligger innen eiendom.

– Det jeg liker med denne bransjen, er at man får med seg så mye lærdom i alt man gjør. Jeg har lyst til å utvikle meg og lære mer innenfor dette feltet. Ved å være på ulike avdelinger kan jeg enklere finne ut hva jeg liker å jobbe med og hva jeg vil trives med i fremtiden, sier Lunde.

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.