Vokser med fire unge talenter

Cushman & Wakefield Realkapital ansetter fire unge talenter og fortsetter veksten som et av de største rådgivningsmiljøene innen næringseiendom. Økt oppdragsmengde og stadig flere store oppdrag gjør at selskapet nå har vært på talentjakt.

– Det er en hard kamp om de beste hodene i markedet om dagen, derfor er jeg svært godt fornøyd med at vi nå styrker laget med flere unge talenter, sier administrerende direktør Anders Solaas.

Dermed kan Cushman & Wakefield Realkapital presentere følgende kvartett. Marte Slettvold Larsgaard begynner som juniorrådgiver hos Leietakerrådgiving. Ali-Hassan Anwar tiltrer som analytiker i Analyseavdelingen og får følge av Sonja Huang som analyseassistent. Sander Oxholm Meisingset går inn i rollen som kontorassistent i Realkapital gruppen.

Bilde: F.v; Ali-Hassan Anwar, Marte Slettvold Larsgaard, Sonja Huang og Sander Oxholm Meisingset

WHAT'S NEXT

Registrer deg for å motta analyser og innsikt i trender som vil prege eiendomsbransjen.