Vi bistår Yara i søk etter nytt hovedkontor

I forbindelse med kontraktutløp for kontorlokalene, vurderer selskapet et videre leieforhold i eksisterende bygg opp mot nye muligheter i markedet.

Yaras misjon er å sørge for mat til verdens befolkning og å verne om jordkloden. Basert på deres visjon om en verden uten sult og en planet som blir ivaretatt har de lagt en strategi som fremmer langsiktig verdiskapning, bærekraftig plantenæring og klimavennlig produksjon av gjødsel og energiløsninger. I forbindelse med kontraktutløp for kontorlokalene, vurderer selskapet et videre leieforhold i eksisterende bygg opp mot nye muligheter i markedet. De ønsker inspirerende, fremtidsrettede og fleksible kvalitetslokaler, med høye miljøkrav. For Yara søker vi nå etter bygg på 12.500–17.000 kvadratmeter i hele Oslo, samt Lysaker og Fornebu.


BELIGGENHET

Hele Oslo herunder: Skøyen, Oslo sentrum, Majorstuen, Fornebu, Lysaker, Helsfyr/Bryn, Økern/Hasle, Nydalen/Storo. Viktig med nærhet til god offentlig kommunikasjon.


AREAL

Ca. 12.500–17.000 m2. Arealbehov er avhengig av prosjekt og løsning. Både enbruker og flerbruker bygg vurderes, samt eksisterende bygg og nybygg.


LØSNING

Fremtidsrettet og fleksibelt bygg med store plan som inspirerer til samarbeid og kompetansedeling.


KVALITETER

Representative og solide kvaliteter, samt høye miljøkrav.


FASILITETER

Vennligst spesifiser hvilke fellesfasiliteter som tilbys


PARKERING
Vennligst spesifiser hvor mange p-plasser for sykler og biler som tilbys leiearealet.


INNFLYTTING

Primært innen kontraktutløp i Q4 2026 eller tidligere, sekundært innen Q4 2029.