«Vi finner og forhandler frem gode helhetlige løsninger med fokus på gode kommersielle vilkår, fleksibilitet, trivsel og effektivitet. Kanskje...»

Leietakerrådgivning test

Uansett om du er en stor eller liten virksomhet, vil vi med engasjement og gjennomføringskraft finne de beste løsningene. Dette gjelder enten du står overfor et kontraktsutløp eller ser at du trenger hjelp til å endre på lokalenes utforming. Med over 20 års erfaring som leietakers rådgiver, har vi innsikt og erfaring til å bistå deg med alle spørsmål knyttet til din eiendomssituasjon.

Vi har løst noen av de største og mest kompliserte oppdragene i landet både for private og offentlige leietakere. Vårt mål er å oppnå en god totalløsning med de beste kommersielle vilkår, fleksibilitet, samt tilpassede kvaliteter og arbeidsplassløsning for våre kunder.

 

Noe fornuftig fra lederen... og litt til

Kontorlokaler som strategisk verktøy

Vi tilstreber å være i front når det gjelder forståelsen av hvordan kontorlokale kan bidra som strategisk verktøy for å nå ønskede mål, og hvordan teknologi og digitale verktøy kan bidra til bedre beslutninger om en mer effektiv hverdag og samhandling. Vi er særlig opptatt av å finne de mest fremtidsrettede løsningene som møter din virksomhets spesielle behov, både når det gjelder kontorenes arbeidsplassløsning, fleksibilitet og bruk.