Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Nedre Slotts gate 5, 0157 Oslo

Attraktive butikklokaler i flott bygård i Nedre Slotts gate 5

Type lokale:  Kontor, Butikk/Handel, Andre
Areal: 559 m²
Byggeår: 1896
Renovert år: 2018
Overtakelse: Etter avtale

Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis

Beskrivelse

Sentralt i Kvadraturen, i enden av luksusgaten i Oslo blir det ledig et fantastisk lokale for en konseptbutikk med en svært attraktiv beliggenhet. Nedre Slottsgate 5 ligger i enden av Oslos high end-shoppinggate, med luksusbutikker som Louis Vuitton, Gucci, Jimmy Choo, Isabel Marant og Bottega Veneta like i nærheten. Dette er en perfekt plassering og med sine store vinduer får bygget en look som inviterer til kvalitetsshopping.

Vi kan skreddersy lokalet i samarbeid med vår leietaker. Lokalet har unike forutsetninger i form av høyde, dybde og vindusflater som gir en unik eksponering.
Arealene er funksjonelle, smakfulle og moderne, og har en tidløs, klassisk stil.

Bygningen som ligger sentralt i kvadraturen har fem etasjer og ble oppført i 1895. Det er en tidstypisk bygning med fasade i ny-renessansestil i tegl og enkle stukk- og steindaljer.
2. til 5. etasje består av kontorarealer mens plan 1 er bygd med mesanin over deler av arealet, og skal nå utvikles og skreddersys for ny leietaker.

VELKOMMEN TIL VISNING

Adkomst

Eiendommen har umiddelbar nærhet til det meste av offentlig transport. I Prinsens gate stopper både buss og trikk, mens Tollbugata rett på nedsiden blir toveiskjørt bussgate. Nedgangen til Stortinget T-banestasjon er like rundt hjørnet.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i Kvadraturen. Kvadraturen har de senere år utviklet seg til å bli Oslos kultur- og moteområde med en rekke egenartede og sjarmerende butikker, i tillegg til en mengde restauranter og serveringssteder. Utvikling av Nedre Slottsgate med high end-konsepter, nærhet til Steen og Strøm og den nyutviklede Telegrafbygningen har løftet plasseringen av et utadrettet konsept til nye høyder.

 


Ansvarlige hos oss