Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Attraktive kontorlokaler med sjøutsikt – Unik mulighet på en av byens beste adresser!

Hieronymus Heyerdahls gate 1, 0160 Oslo

Type lokale: Kontor
Areal: 473 m²
Ant kontorplasser: 20- 25
Etasje: 7
Overtakelse: Mars 2023

Beskrivelse

Sjelden mulighet i eksklusivt bygg med sjøutsikt ut over Oslofjorden og rådhuset som nærmeste nabo. Her er det nå en unik mulighet til å sikre seg kontorplass på en av de beste beliggenhetene i Oslo. Lokalene befinner seg i byggets 7. etasje, med hovedinngang fra bryggesiden.

Lyse og effektive kontorlokaler med et innbydende inngangsparti, bestående av loungeområde, minikjøkken og 3 møterom vendt mot sjøfronten. Innover i lokalet finner du landskapsplasser med plass til ca. 20 ansatte, 4 stillerom/multirom samt et privat bespisningsområde for de ansatte innerst i lokalet.

Mulighet for korttidsleie frem til mars 2025.

 

Beliggenhet

Sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo rådhus, med kort gåavstand til alle byens fasiliteter. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, cafeer, restauranter med Aker Brygge/Tjuvholmen, Vika, Nationaltheatret og Karl Johans gate kun et steinkast unna.

Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokater og andre næringer er lokalisert i området og nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud.

Tog, T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret stasjon og Stortinget t-banestasjon.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID – Attraktive kontorlokaler med sjøutsikt – Unik mulighet på en av byens beste adresser!

Kontakt oss