Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Lørenveien 73, 0580 Oslo

Attraktive serverings- eller handelslokaler i nybygg sentralt på Løren til leie

Type lokale: Butikk/Handel,, Serveringslokale/Kantine, Andre

Areal: 145 m²

Byggeår: 2020

Overtakelse: Q1-2023

Beskrivelse

Lokalet har en flott beliggenhet ved inngangen til signalbygget Parallell på Løren. God takhøyde og store vinduer med flott eksponering mot torvet. Lokalene kan benyttes til servering og kan tilrettelegges for ulike konsepter i en bydel i rivende utvikling. Sentralt på Løren med ca. 17000 passerende pr.dag.

Fullservicebygg med fokus på trivsel og miljø.

Adkomst

Parallell ligger rett ved Løren t-bane og det kollektive knutepunktet Økern med både t-bane, buss og flybuss. Herfra er det 10 minutter til Oslo sentrum med t-banen. Bygget er også lett tilgjengelig og meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.

En levende bydel i ett område i utvikling

Løren og Hasle er et dynamisk og urbant nabolag. Få minutters gange fra Parallell kommer også nye Økern sentrum med mål om å bli et nytt bysentrum i Oslo hvor byliv, jobbliv og familieliv kombineres på sømløst vis. Det satses stort og bredt i det som om få år vil være et livlig område både på dag- og kveldstid. Utover nye hjem, arbeidsplasser og alt du kan tenke deg av handel og servicetilbud, hoteller, kulturopplevelser som kino og bibliotek, Nationaltheatret/Kanonhellen, et mangfoldig idretts- og aktivitetstilbud, restauranter og serveringsteder, grøntområder og møteplasser.

Parallell er en del av Hovinbyen – en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse som er pekt ut som Oslos største byutviklingsområde.

Om gårdeier

Skanska er et av verdens ledende utvikler- og entreprenørkonsern og en av Nordens største kontorutviklere. Basert på vår globale miljøkompetanse, sikter vi mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Skanska har i dag ca. 34.000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Skanska Commercial Development Norway utvikler bærekraftige og gjennomtenkte kontorbygg hvor bedrifter og mennesker kan trives og utvikles. Vår finansielle styrke gir fleksibilitet til å kunne levere lokaler som er skreddersydd for å dekke kundenes behov. Fleksible, attraktive og bærekraftige eiendommer skaper økt tilfredshet hos leietakere og danner grunnlag for videre vekst.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss