Your browser doesnt support canvas!

)

Attraktivt butikk/showroom/Pop-Up lokale til leie i Lade Arena Kjøpesenter i Trondheim!

Haakon VII’s gate 8-10, 7041 Trondheim

Areal: 2093 m²
Overtakelse: Ledig nå

Type lokale: Butikk/Handel, Kjøpesenter, Andre

Om eiendommen

Flott mulighet for handelslokale i 2 etasje på Lade Arena, det ideelle handelssenteret for storhandel i Trondheim. Kjøpesenter med over 30 forskjellige butikker bestående av en god og variert leietakermiks som gjør det til et attraktivt shoppingområde. Lokalene er i dag innredet utfra tidligere leietaker Trademax sine behov.

Av butikker i senteret finner du blant annet: Biltema, Burger King, Europris, Kid, Jysk, Elkjøp Megastore, Rema 1000, Thansen, Intersport, Møbelringen, Sport Outlet, Stormberg, Vitus Apotek, Elektroimportøren og Tesla.

Korttidsleie/Fremleie til Q1 2026, men kan være mulig med lengre avtale.

 

Åpningstider Lade Arena

Mandag- fredag: 10-20

Lørdag: 10-18

Søndag: Stengt

Adkomst/Beliggenhet: 

Kjøpesenteret ligger på Lade, ett veletablert og attraktivt handels- og utviklingsområde like øst for Trondheim sentrum. Kun 10 minutters kjøring med bil fra sentrum og det er godt med parkerings plasser totalt 770 parkeringsplasser ute og i p-hus.

Lade er en av de sentrale byomformingsområdene i Trondheim med en betydelig konsentrasjon både av kontor, handelsvirksomhet og boliger. Det har i løpet av de siste årene utviklet seg et stort handelssenter på Leangen og Lade med kjøpesenter, handelspark, og en rekke enkeltstående forretninger innenfor elektro, sport, møbel, trelast, byggevarer, samt dagligvareforretninger.

 

Ta kontakt for mer informasjon!   


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Attraktivt butikk/showroom/Pop-Up lokale til leie i Lade Arena Kjøpesenter i Trondheim!

Kontakt oss