Your browser doesnt support canvas!

)

Butikk/serveringslokaler i Trysilsenteret!

Storvegen 2, 2420 Trysil

Areal: 150 – 600 m²
Overtakelse: Etter avtale
Type lokale: Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Andre

Om eiendommen

Mulighet for butikk / serveringslokaler i populært og godt nærsenter med alt du trenger, enten du bor i Trysil eller du er på vei til fjellet.

I Norges største skidestinasjon er Trysilsenteret største kjøpesenter og ligger meget sentralt plassert i Trysil sentrum, med god profilering mot hovedvei. Sentrumsområdet er det sentrale handelspunktet for tilreisende og beboere i området. Trysilfjellet, som ligger kun 1 km unna, er det største skianlegget i Norge med 31 heiser og 68 bakker.

Skianlegget omsetter for ca. 250 MNOK årlig, hvilket er mer enn Hafjell, Geilo, Norefjell og Skeikampen til sammen. Trysil er også en populær destinasjon om sommeren, og byr på mange spennende sommeraktiviteter som sykkel, golf, fiske og klatring.

Beliggenhet

Adkomst fra E6 via Rv25 til Fv26 som går gjennom Trysil sentrum. I underkant av tre timer fra Oslo. Gode parkeringsmuligheter og lading for el-bil.

Leietakere som holder til i senteret: Coop Mega, Vinmonopolet, Husets Kafe, Coop Kjøkken og Hjem, M leker, Eurosko, Norli, Trend, Sport1 Trysil, Carisma Optikk, Princess , Apotek 1, Gromungen , Nille.

Åpningstider:

Trysilsenteret: 9-19 (9-18)

Coop Mega: 9-20 (9-18)

 

Ta kontakt for mer informasjon!  

www.trysilsenteret.no


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Butikk/serveringslokaler i Trysilsenteret!

Kontakt oss