Your browser doesnt support canvas!

)

Sigurd Hoels vei 96, 0655 Oslo

Flott hjørnelokale for | BUTIKK | STUDIO | SHOWROOM | KONTOR på gateplan i nybygg på Ensjø!

Areal: 80 m²
Etasje: 1.
Byggeår: 2022
Overtakelse: Ledig nå
Type lokale: Butikk/Handel, Andre

Om eiendommen

Hjørnelokalet på gateplan med god eksponering langs to store vindusflater som gir god mulighet for profilering. Lyse, nye fine lokaler som hittil har vært benyttet som visningslokale for Humlehagen. Passer fint for butikk, showroom eller studio.

Beliggenhet: 

Bygget har en super beliggenhet med enkel adkomst fra offentlig kommunikasjon og midt imellom flere kvartaler av nye boliger.  Ensjø T-banestasjon ligger kun fem minutters gange unna Tiedemannsbyen. Her stopper fire av byens T-banelinjer. Utenfor lokalet er det et hyggelig torg som er ett flott samlingspunkt for bydelen.

I nabolaget Tiedemandsbyen på Ensjø du blant annet: Nabolagshuset Petersborg, Restaurant Boulangerie M, Apotek1, Joker m.fl.

Ensjø er en del av Hovinbyen – et nytt byområde hvor Oslo kommune har store ambisjoner. Hovinbyen skal bli et klimasmart område. Målet er at gang, sykkel og kollektivtransport skal være de enkleste måtene å ferdes på, og at de færreste skal ha behov for bil. Ensjø er et av de mest sentrumsnære områdene i den nye Hovinbyen.

VELKOMMEN TIL VISNING!

 

Om Gårdeier FERD

Ferd Eiendom er ett av fem forretningsområder i Ferd AS. Ferd er Norges største private investeringsselskap og har lange tradisjoner innenfor verdiskaping og bærekraft. Ett av våre konkurransefortrinn er høy tverrfaglig kompetanse innenfor både byutvikling, næring og bolig. Vi er langsiktige og opererer innenfor hele verdikjeden og vi har som mål å skape varige verdier, også for våre leietakere.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Sigurd Hoels vei 96, 0655 Oslo

Kontakt oss