Your browser doesnt support canvas!

)

Bøkkerveien 3, 0579 Oslo

Flotte lokaler på gateplan med god eksponering i unikt trebygg

Areal: 208 m²

Etasje: 1

Byggår: 2022

Energimerking: A

Overtakelse: Ledig nå

Type lokale: Butikk/Handel

Fasiliteter: Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning

Om eiendommen

Det ledige lokalet på 208 kvm BTA ligger i byggets første etasje og er perfekt for utadrettet virksomhet, slik som butikk eller serveringssted. Lokalet er på gateplan og er en del av torget foran handelshuset Vinslottet på Hasle. Her er det store vinduer, god takhøyde og trevegger. Etasjene over, 2. til 4. etg. er kontorlokaler for Redd Barna.

Lokalet ligger i det unike trebygget, HasleTre. Bygget ble ferdigstilt i desember 2022 og vant prisen for årets trebyggeri 2022. Selve bygget er veldig flott, både innvendig og utvendig. Fasaden består av sponkledning og fasaden skal skifte uttrykk etter årstidene. Deler av fasaden kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima. Det spektakulære trebygget på Hasle er demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. Dette gjør HasleTre til et forbilde for sirkulære bygg.

Beliggenhet

Lokalet ligger i hjertet av HasleLinje – et voksende nabolag i Oslo. Her finner du en rekke butikker, serveringssteder, et nabolagshotell, treningssenter, helsetjenester, barnehager, skoler, boliger og næringsliv.

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

 

Velkommen til visning!


Ansvarlige hos oss