Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Oscars gate 32, 0258 Oslo

God eksponering | Sjelden mulighet i Oscars gate 32!

Areal: 260 m²

Etasje: 1.

Overtakelse: Etter Avtale

Type lokale: Kontor, Kombinasjonslokaler, Bygård/Flermannsbolig, Andre

Sjelden mulighet i Oscars gate 32 – med inngang fra Uranienborgveien!  

Mulighet for leie av lokaler på bakkeplan med svært god eksponering og profileringsmuligheter. Det er en egen eksklusiv inngang til lokalene med en flott trapp på hjørnet av den frittstående bygården, i tillegg til felles hovedinngang. Store vindusflater i kombinasjon med takhøyde på over 3 meter gir en deilig romfølelse og gode lysforhold. Vindusflatene sørger også for svært gode profileringsmuligheter ut mot gateplan, både med tanke på størrelse og plassering (3 stk.).

Oscars gate 32 passer perfekt for selskaper som har et ønske om en arbeidsplass som har det lille ekstra, hvor man har mulighet til å bygge selskapskultur, skape identitet og legge til rette for en kreativ hverdag. Lokalene går over to etasjer:

  • 1. etasje: Inngangsparti, landskapsplasser, sosial sone, multirom, kopi/print område, kjøkken
  • U-etasje: Møterom, potensiell sosial sone/multirom, toaletter/dusj

Dagens møblering er inkludert i leieforholdet, noe som betyr at du kan flytte rett inn dersom det er et ønske om dette!

Arkitektur og historie

Hjørnegården ble byggemeldt i 1885 for byggmester Fritz Jacob Schilling fra Kristiansand, etter tegninger av arkitekt Henrik Thrap-Meyer. Bygningen ligger vis-á-vis de fire gårdene som utgjorde det såkalte Schilling-kvartalet, tegnet av Thrap-Meyer for Schilling et tiår tidligere. Disse gårdene ble alle bygget på tomteparseller skilt ut fra Uranienborgveien 8. Gården er oppført i delvis pusset rød tegl over tre fulle etasjer, og har tre utvendige fasader, hvorav én vender mot Oscars gate og én mot Uranienborgveien.

Beliggenhet

Oscars gate 32 ligger sentralt plassert rett bak slottet, i et svært populært og ettertraktet område. Eiendommen har en flott beliggenhet med nærhet til parker, butikker, handel- og servicetilbud. Det er gangavstand til flere spennende restauranter, et rikt utvalg hva gjelder shoppingmuligheter samt gode turmuligheter med Slottsparken, Uranienborgparken og Frognerparken som nærmeste nabo. Det er både buss og trikk i umiddelbar nærhet, samt gangavstand til knutepunktene Nationalteathret og Majorstuen.

Adkomst

Det er svært enkelt å komme seg til og fra eiendommen, enten til fots, med sykkel eller kollektivtransport. 180 meter fra eiendommen ligger busstoppet i Uranienborgveien, med 21-bussen som går mellom Tjuvholmen og Helsfyr-T. I tillegg går 19-trikken mellom Majorstuen og Ljabru, kun et steinkast fra lokalene. Kollektivknutepunktet Nationalteathret ligger kun en kort spasertur unna eiendommen, med tilgang til hele byen via Tog, T-bane, trikk og buss.

Eiendommen ligger med andre godt til rette for en dynamisk og effektiv hverdag!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID – Oscars gate 32, 0258 Oslo

Kontakt oss