Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo

Haakon VIIs gate 1 – i hjertet av CBD/Vika!

Type lokale:  Kontor
Areal: 198 m²
Ant kontorplasser: 12
Etasje: 5.
Byggeår: 1959
Overtakelse:  Nå
Fasiliteter: Aircondition, Bredbånd,  Garasje/P-plass, Heis

Beskrivelse

Velkommen til en av byens mest kjente eiendommer – Haakon VIIs gate 1 – mest kjent som «Thiis-gården». Her finner man mange selskaper blant annet innen shipping, eiendom og bank/finans. Ønsker du og din bedrift også å være en del av dette miljøet? Da har du muligheten nå!

I byggets 5. etasje har vi ca 198 kvm BTA kontor til utleie – med flott utsikt mot Olav Vs gate.

Haakon VIIs gate 1 er utvilsomt én av byens beste adresser med sin plassering midt mellom Aker Brygge, Utenriksdepartementet, Rådhusplassen og Nationaltheatret. Fellesarealene er eksklusive med utstrakt bruk av flott marmor. Det flotte dekorerte inngangspartiet og fasaden er utført av den anerkjente kunstneren Ørnulf Bast. Byggets utforming gjør at dagslyset når frem til midtkjernen i samtlige etasjer, og det gir gode dagslysforhold på alle kontorer.

Eiendommen er en del av Vika Handelsområde og ligger i et vekstområde, som bl.a. skal huse det 55 000 kvm store Nationalmuseet som har åpning i juni 2022.

Adkomst

Tilgjengelig via alle former for offentlig kommunikasjon, og lett med bil fra Operatunnelen, Ring 1 eller E18 ved Filipstad.

Det kan være mulig å leie en p-plass i byggets garasje.

Beliggenhet

Haakon VIIs gate 1 ligger i kjernen av VIKA/CBD. Innen to minutter har du tilgang til alt av offentlig kommunikasjon – om det er trikk, buss, tog, Flytog eller båt til Nesodden/Bygdøy/Asker/mm.

Haakon VIIs gate 1 er i sentrum av alle servicetilbud, butikker, og restauranter. Enten om du vil spise på noen av byens beste restauranter, handle eller spise på Aker Brygge, nyte Rådhusplassen eller Slottsparken, eller bare ha nærhet til livet i sentrum av hovedstaden.

Standard

God stand, med lyse hvite flater. Flott tregulv i varme farger. Lokalet var pusset opp for ca 8-10 år siden og fremstår som godt vedlikeholdt.

I disse dager ferdigstilles ny oppgradert og flott garderober med dusj og tørkerom. Og rett ved siden av kommer nytt og moderne treningsrom med godt utstyrt apparater.

Innhold

Lokalet består i dag av inngangsparti/resepsjonsområde og 5 cellekontorer – hvorav 1 «vanlig» og 4 store kontorer. Disse kan fungere som teamkontor for 2 personer.

I midten av lokalet finner du den sosiale sonen knyttet til en fin og funksjonell kjøkkenløsning. Det er egne toaletter til lokalet.

Lokalet leies i utgangspunktet ut «as is» med varighet til 31.11.2024.

Dersom man ønsker å rehabilitere kontoret i annen stand og på en lang kontrakt, så vil gårdeier være åpen før å starte dialog om dette.

VELKOMMEN TIL VISNING I THIIS-GÅRDEN!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID – Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo

Kontakt oss