Your browser doesnt support canvas!

)

Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker

Innbydende lokaler på Lysaker Torg 25 – ca 1100 kvm – kan ledigstilles raskt.

Areal: 1 100 – 1 700 m²
Etasje: 4.
Byggeår: 1999
Renovert år: 2020
Energimerking: D
Overtakelse: Etter avtale
Type lokale: Kontor
Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Om eiendommen

I Lysaker Torg 25 er det nå mulig å leie lyse og innbydende kontorlokaler, på ca 1100 kvm. Lokalene har plass til 30-34 pulter, så kan passe for bedrifter med f eks 30-40 ansatte med fleksible plasser og drop-in plasser. Godt utvalg av møterom.

Lokalene kan leies ut ferdig møblert.

Bygget er på samlet 8 500 kvm og andre leietakere man finner i bygget er: GPO Heavylift, Orange Cyberdefence, Front Systems, Inpex Idemitsu, Landsem, Mediterranean Shipping Company, NRC Group, Sonic, Tetra Pak, m fl.

Kan ledigstilles på kort varsel!

Beliggenhet

Lysaker Torg 25 ligger ligger på selve Lysaker-lokket – den beste lokasjonen mellom Oslo og Sandvika. Her er det kort vei til alt, enten om man kjører bil eller bruker kollektiv transport.

Adkomst

Lysaker Torg 25 ligger på Lysaker-lokket – rett ved E18. Her er det enkel avkjøring både på og av til hovedveien mellom Oslo og Bærum. Kommer en med bil er det enkel adkomst til byggets parkeringsanlegg, der man etter å ha parkert bilen enkelt tar heisen rett opp i arealene. I tillegg er det vanlig gateparkering langs bygget, eller i nærliggende p-hus. Dette er blant de aller beste beliggenhetene på Lysaker! Rett ved E18 og et av Norges største knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Lysaker er et viktig knutepunkt for buss og tog og det er kun 2-3 minutters gange til bygget. Her stopper de fleste busser, samt tog (inkl lokaltog og Flytoget).

Kommer man med båt, er Lysaker Brygge bare 3 minutters gange unna.

Området har et velutviklet sykkelnett og i garasjeanlegget finnes egne avlåste sykkelplasser.

Standard

Kontorlokalene ble pusset opp høsten 2020 og er meget pent brukt.

Her er det bare å ta med seg pc og flytte rett inn! Lokalene leies ut «as is».

Eiendommen innehar fjernvarme, ny moderne ventilasjon med kjøling og fibertilknytning. Fellesarealene ble pusset opp våren 2016.

Det er etablert ny felles kantine, møteromssenter, flotte garderobefasiliteter med håndkleservice, samt sykkelparkering i Lysaker Torg 15.

Bygget er Breeam In Use Very Good.

Innhold

1100 kvm BTA i 4. etasje.

Lokalet består av
– forrom/ventesone
– åpent landskap med plass til 35 plasser + annet areal for 8 plasser (evt 12 flexiplasser)
– et cellekontor
– møterom for 14 personer
– to møterom for 3 personer
– div teams/stillerom
– sosial sone
– minikjøkken
– wc

Kabling med Cat 6.

Lokalet er på ca 1100 kvm, men kan kobles på via interntrapp med ytterligere ca 600 kvm, dvs samlet areal kan være ca 1700 kvm. Evt kan kun 600 kvm leies ut, se egen annonse.

TA KONTAKT FOR YTTERLIGERE INFORMASJON & VISNING!

OM GÅRDEIER:
Storebrand Asset Management AS er en av Norges største eiendomsforvaltere og er et heleid datter selskap av Storebrand Livsforsikring AS. Totalt sitter de på en bygningsmasse på over 1 400 000 kvadratmeter i Oslo-området. Deres leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder endringer i arealbehov, tilleggstjenester rundt leieforholdet samt evne og vilje til å opprettholde en høy teknisk kvalitet på deres eiendommer.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker

Kontakt oss