Your browser doesnt support canvas!

)

Kristian August gate 7 A , 0164 Oslo

La din bedrift få identitet med et eget kontorbygg – høsten 2024

Areal: 271 – 1 358 m²
Byggeår: 1855
Overtakelse: Høsten 2024
Type lokale: Kontor

Om eiendommen

KRISTIAN AUGUSTS GATE 7A – UNIK MULIGHET FOR ENBRUKERBYGG MED FLOTT IDENTITET – LEDIG HØSTEN 2024!

Generelt om eiendommen

Helt kontorbygg som blir ledig høsten 2024. Dette er en unik mulighet til å gi din bedrift identitet med et eget bygg. Dersom du kun er på jakt etter mindre lokaler vil det også kunne være mulig å leie etasje vis. Arealet på bygulvet gir også muligheten for god eksponering. Bygget har en hyggelig bakgård som kan benyttes av leietakere. Nå har du som leietaker mulighet til å skreddersy ønskede kontorløsninger i historisk bygård i Kristian Augusts gate! Eiendommen ligger sentralt plassert på Tullin, et område som har vært gjennom en unik byutvikling de siste årene.

Eiendommen har en interessant historie og arkitektur. Den ble opprinnelig bygget i 1855 av Murmester Metz og har gjennomgått ulike restaureringer og oppdateringer gjennom årene for å bevare sin kulturhistoriske verdi. Johan Grundt Tanum kjøpte eiendommen i 1930-årene som gjorde at bygget i flere år også fungert som bokhandel.

Beliggenhet

Kristian Augusts gate 7 er en ideell beliggenhet med mange fordeler for selskaper som velger å ha kontorlokaler der. Eiendommen legger til rette for en dynamisk arbeidshverdag i et pulserende område.

Kristian Augusts gate 7 ligger i hjertet av Oslo sentrum, noe som gir enkel tilgang til offentlig transport, inkludert trikker, busser og T-baner. Dette gjør det praktisk for ansatte og besøkende å komme seg til og fra kontoret.

Eiendommen ligger rett ved Tinghuset, i kort avstand til Karl Johansgate og har et bredt utvalg av restauranter, kafeer, butikker og andre fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Enkel adkomst! For de som befinner seg i sentrum av Oslo, er Kristian Augusts gate 7 innen kort gangavstand. Nærmeste trikkeholdeplass er bare 1 min gange unna (Tinghuset). I tillegg ligger Nationaltheatret T-banestasjon i nærheten, noe som gir enkel tilgang til ulike deler av byen med både buss,T-bane og tog/flytog.

Å sykle til eiendommen kan være et raskt og miljøvennlig alternativ! Sykkelparkering i bakgården legger til rette for leietakere som foretrekker dette fremkomstmiddelet.

Lokalene

Hele bygget ledigstilles høsten 2024 og gårdeier vil da gjennomføre flere oppgraderinger i bygget. Kort oppsummert er dette:

 • Fasade – fasaden i 1. etasje pusses og overflatebehandles. Det kommer nye lamper på fasaden og dører males i sort farge.
 • Portrom – vegger og tak males, nye lamper monteres, ny flott glassdør monteres innenfor den gamle døren, og porttelefon etableres.
 • Bakgård – oppgradering av fasade og beplantning.
 • Trapperom – alle flater males og det legges nytt gulvbelegg, samt montering av nye lamper. Alle etasjer får nye inngangsdører.
 • Teknisk – Eksisterende ventilasjon benyttes med tilpasninger av spredernett. Kjøling etableres eventuelt der det er behov.

LEDIG AREAL

De ledige arealene er som følger:

 • 1. etasje 130 kvm BTA
 • 2. etasje 389 kvm BTA
 • 3. etasje 373 kvm BTA
 • 4. etasje 271 kvm BTA

I byggets 1. etasje er det felles møterom som er til fri bruk for byggets leietakere. Det vil være innredet som stort møterom, med fullt AV-utstyr, samt te-kjøkken og tilgang til wc.

+

Lokalene kan leies «as is» dersom dette er ønskelig (vil da være ledig november 2024). Lokalene vil uansett bli malt og få nytt teppe/gulvbelegg.

Eventuelt leies lokalene i planlagt oppgradering som vist i illustrasjoner (vil da være ledig fra ca. april 2025). Følgende blir da gjennomført:

 • Vegger og tak males. Vegger i ønsket farge fra leietaker.
 • Gulv, mørkt teppe i resirkulert materiale.
 • Systemvegger i glass, benyttes ved møterom, kontor, teamsrom. Glassvegger må tilfredsstille lydkrav. Valgfri NCS-farge. Foliering etter behov/krav.
 • Belysning iht lysplan, skinnesystem med spotter og led 60×60 der det er nedsenket himling.
 • Nye bad iht. tegning med varmekabler, toaletter og servanter med speil.
 • Kjøkken/kaffestasjon iht tegning. Det leveres med, kjøkkenbenk i laminat med oppvaskkummer i rustfri utførelse, blandebatteri overskap og lysrørarmatur under overskap kjøleskap, platetopp og kullfilter. Oppvaskmaskin, stikk til kaffemaskin/tekoker.
 • Elektro/data Nytt elektriskanlegg og underfordelingsskap i alle etasjer. Nye varmeovner. Det legges opp til Wifi i alle kontorlokaler eventuelt ytterligere behov avtales nærmere med utleier.

Gårdeier har fokus på bærekraft og vil på en forsvarlig måte etterstrebe tiltak for å imøtekomme fremtidens krav.

Alle leietakere har mulighet til å være medlem av Tullinsamarbeidet, hvis en ønsker å være delaktig i den videre utviklingen av Tullin-området. Mer informasjon om dette samarbeidet finnes her: Tullinsamarbeidet (www.tullin.no).

 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

Kristian August gate 7 A , 0164 Oslo

Kontakt oss