Your browser doesnt support canvas!

)

UTLEID – Parkveien 60, 0254 Oslo

Lekre nyoppussede lokaler på Solli Plass – 457 kvm! Ledig 1.1.2024

Areal: 457 m2

Etasje: 5.

Renovert år: 2022

Type lokale: Kontor

Fasiliteter: Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis

Om eiendommen

Velkommen til Parkveien 60 – Vi kan nå tilby fullstendig renoverte kontorlokaler med en eksklusiv standard, sentralt plassert på ved Solli plass med utsikt ut over Slottsparken. Eiendommen har et representativt og historisk preg med Slottsparken og Solli plass som nærmeste nabo.

Kontorene ligger i 5. etasje og er på 457 m² BTA. Lokalene ble totalrenovert i høsten 2022 og er i dag innredet med cellekontorer/teamkontor, flere møterom, innbydende kjøkken med stor sosial sone. Alt av materialer og løsninger holder en høy standard og kontorene er innflytningsklare. Med vinduer på begge sider av lokalet, har man meget gode lysforhold – noe som gir gode arbeidsplasser.

Kontorlokalene har vinduer ut mot slottsparken, som gir mye naturlig lys. Arealet kan innredes etter behov med åpent landskap i areal der det er møterom. Lokalet har også flere gode møterom, kopi-/lagerrom, toalett (et med dusj). Det er en enkel adkomst til lokalene med heis.

Møbler kan muligens medfølges, noe som forenkler hele flytteprosessen til nye Leietaker.

Beliggenhet

Eiendommen er fantastisk plassert i nærheten av pulserende Solli plass, med et yrende byliv med kafeer og restauranter. Det er få meter til Nationaltheatret stasjon med tog og t-bane, samt trikk og buss fra Solli plass. Området har blitt et populært knutepunkt med nye Sommerro hotell og det er under 10 minutter å gå til Karl Johan. Kommer man med båt/ferge, er Aker brygge 5 minutters gange unna.

Standard

Parkveien 60 er et forretnings- og kontorbygg i klassisk stil, tegnet av arkitekt Carl Kanopka – og oppført i 1894. Bygget fremstår i god stand og gir en god profil for ditt selskap. Bygget strekker seg over fem etasjer i tillegg til underetasje og loft. I dag huser bygget bl.a. helsevirksomheter, regnskapskontor og agenturvirksomhet. Inngangsparti og trappeløp er pusset opp de senere år. Her har man ønsket å blande moderne stil med de klassiske elementene som bygget innehar. Dette har resultert i at man har fått et særegent og meget representativt inngangsparti. Heis fører ansatte og besøkende rett opp til kontorlokalene.

Lokalene har god moderne standard og fremstår delikate og meget representative.

Det er egen sykkelparkering i bakgården.

Innhold

Oppussede fine lokaler fra høsten 2022, utført i høy og eksklusiv standard. Dagens utforming av lokalet er hovedsakelig i cellekontorløsning med flere møterom, men det er også godt egnet for åpent landskap dersom dette ønskes.

Lokalet er delt opp i ulike soner, som f eks fungerer godt med internavdeling og møteromsavdeling. Det er i dag 8 kontorer (flere kan fungere som teamskontor), 3 møterom (ytterligere to kan lages) og resepsjonsareal.

Det er høy kvalitet i lokalet, noe som gjenspeiler seg i inngangsparti, samt kjøkken og toalett.

Kabling er Cat 6a.

I utgangspunktet er det leieperiode til desember 2028.

 

VELKOMMEN TIL VISNING!

 

Om gårdeier – Eiendomsspar:
Eiendomsspar er et av Norges ledende eiendomsselskaper og gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses beliggenhet. Eiendomsspar forvalter også eiendomsmassen til Victoria Eiendom.


Ansvarlige hos oss


Vennligst kontakt meg vedrørende

UTLEID – Parkveien 60, 0254 Oslo

Kontakt oss